Anna Abreu tiesi joutuvansa yllätetyksi Laulu rakkaudelle -ohjelmassa – näin hän harjoitteli reaktioitaan etukäteen

Katso videolta Anna Abreun aidot ja hillittömät reaktiot!

Laulaja Anna Abreu joutui yllätetyksi Laulu rakkaudelle -ohjelmassa. Hänen "mökkiystävänsä" Benjamin, Neea ja Anni olivat suunnitelleet laulajalle esityksen. 

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelmassa laulaja Anna Abreu joutuu ystäviensä Benjamin PeltosenAnnin sekä Neean yllättämäksi. Nelikko viettää yhteistä aikaa erityisesti mökillä hengaten. 

– Kun Anna tulee mökille kanssamme, hän laittaa pieruverkkarit jalkaan ja meikkipussi on jäänyt kotiin, Neea kertoo. 

– Se on se piirre, mihin me olemme hänessä rakastuneet. Vaikka hän on sellainen uskomaton supertähti, niin siellä alla on kuitenkin sellainen maanläheinen, rakastettava ja ihan täysin erilainen versio siitä, mitä on totuttu näkemään, Benjamin sanoo.  

– Anna on maailman sydämellisin ihminen ja todella lojaali, Annan tanssijanakin toimiva Anni komppaa.  

He kertovat, että Anna Abreu on myös äärimmäisen utelias ja haluaa aina olla tilanteista kartalla. Hän tietääkin etukäteen olevansa mukana Laulu rakkaudelle -ohjelmassa. Abreu on yrittänyt saada ystäviltään ja lähipiiriltään selville, ketkä yllätyksen takana ovat.

– Me saimme hänet uskomaan, että kyseessä on joku aivan eri yllättäjä, Benjamin kertoo. 

– Hän luulee olevansa tilanteen päällä. Olen harjoitellut Annan kanssa hänen ilmeitä ja eleitä, että miten hän tulee reagoimaan yllätykseen, Anni paljastaa. 

Kolmikko esittää Abreulle kappaleen, jota he kuuntelevat jatkuvasti mökillä eli Topi Sorsakosken Viimeiseen korttiin -kappalleen. 

Katso videolta, kuinka Anna reagoi yllätykseen! 

Esityksen jälkeen Anna Abreu kertoo, että hän oli harjoitellut Annin kanssa videopuhelussa erilaisia reaktioita siltä varalta, että yllättäjä olisikin ollut joku, josta Anna Abreu ei olisi tykännyt. 

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi sunnuntaina klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla! Uusi kausi alkaa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja