Anna Abreu: Aviomieheni on suurin esikuvani

Abreu meni naimisiin lumilautailija Lauri Heiskarin kanssa vuonna 2013.

Tuoreen Ayo-sinkun vastikään julkaissut Anna Abreu paljastaa keskiviikon Peter Uutisvirrassa -ohjelmassa, että hänen yksi esikuvistaan löytyy lähipiiristä.

Abreu nimittäin ihailee omaa aviomiestään Lauri Heiskaria. 

– Jos puhutaan henkilökohtaisista esikuvista, niin kyllä mun aviomies on mulle aika iso esikuva ihmisenä. Hän on vain niin mieletön tyyppi, ohjelmassa keskiviikkona vieraileva Abreu hehkuttaa Nymanin Ystäväkirja-tentissä.

Abreu myös paljasti, että toivoo pitkää ikää nuorelle liitolleen. Abreu ja ammattilaislumilautailijana työskentelevä Heiskari avioituivat juhannuksen alla vuonna 2013, ja pari vietti hääjuhlaa myös Portugalissa ystäviensä ja perheidensä kanssa. 

– Viiden vuoden päästä toivon, että teen edellen omannäköistä musaa, olen parempi laulaja ja esiintyjä, ja olen edelleen naimisissa onnellisesti, Abreu miettii.

Parisuhteestaan yleensä vaitonainen muusikko paljasti Me Naisten haastattelussa aiemmin kesällä,  että löysi aviomiehestään tyynen sataman, joka ymmärtää muusikkoa ja antaa hänelle tilaa.

– En ollut koskaan haaveillut häistä, mutta kun tapasin Laurin, avioliitto tuntui selvältä jutulta – halusin naimisiin juuri ja vain hänen kanssaan, Abreu mietti.

Peter Uutisvirrassa -keskusteluohjelma keskiviikkona MTV3-kanavalla klo 14.35.

Lue myös:

    Uusimmat