Andy sai kuulla karut uutiset kuusi päivää häiden jälkeen: Vaimolla oli suhde miehensä ystävään – hehkutti tämän olevan parempi sängyssä

1:53

Sydämensä särkenyt aviomies laittoi vihkisormuksensa myyntiin sen jälkeen, kun tuore vaimo karkasi miehen ystävän matkaan.

Yllä olevalla videolla pohditaan, miksi petetään, vaikka parisuhteessa olisikin kaikki hyvin.

Skotlantilainen Andy Mitchell, 40, julkaisi sydäntäsärkevän myynti-ilmoituksen Facebookin suljetussa ryhmässä. Mitchellin tapauksesta uutisoivat useat brittimediat.

Vasta hiljattain naimisiin mennyt Mitchell myi jo 400 punnalla vihkisormustaan, sillä kertoi saaneensa kuulla kuusi päivää naimisiinmenon jälkeen, että hänen tuoreella vaimollaan oli suhde miehen ystävän, Ryanin, kanssa.

Suhde sai alkunsa polttareissa?

Mitchellin mukaan Meaghan-vaimon, 21, suhde oli alkanut tämän polttareissa ja jatkunut viikkoja. Unelmahäitä Meaghan ja Andy viettivät kesäkuun 3. Meksikossa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Brittijulkaisu Daily Mail tietää kertoa, että luksushäiden lisäksi mies oli maksanut 2000 puntaa purkaakseen vasektomiansa, sillä tuore vaimo oli halunnut perustaa perheen miehensä kanssa. 

– Meaghan käytti minua hyväkseen. Maksoin kaiken, hän ei edes käynyt töissä. Viimeksi kun puhuin hänen kanssaan, hän alkoi kertoa, kuinka Ryan oli sängyssä niin paljon parempi kuin minä, Mitchell kertoi Daily Mailin haastattelussa.

"Hän sanoi haluavansa vaimoni"

Mitchellin mukaan vaimo oli soittanut kuherruskuun jälkeen ja käskenyt häipyä parin yhteisestä kodista. Hän oli myös kertonut suhteestaan. Myös Ryan oli soittanut ystävälleen, jonka oli tuntenut 10 vuotta.

– Hän sanoi haluvansa vaimoni. Toivotin 'onnea – sitä tarvitset', katkera Mitchell kertoo.

Helmikuussa kaikki oli vielä hyvin.  Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Meaghan myöntää jättäneensä miehensä toisen miehen vuoksi, mutta vakuutti, ettei ollut harrastanut tämän kanssa seksiä ennen kuin häidensä jälkeen, ei siis vielä polttareissa.

– Tiedämme, mitä olemme tehneet, ja otamme siitä vastuun, Meaghan sanoo.

Lähteet: Daily Mail, Metro

***

0:49

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja