Andy McCoyn BB-talosta poistamisesta tarkempaa tietoa

Tuotanto poisti Andyn keskiviikon ja torstain välisenä yönä Julkkis Big Brotherista. Tilanteen jälkiselvittelyjen aikana Andyn poistamisen jälkeen 24/7-palvelu oli vaimennettuna noin kaksikymmentä minuuttia.

Andy McCoy käyttäytyi sääntöjen vastaisesti toista asukasta kohtaan.

Talossa tunteet kuumenivat sen jälkeen, kun Claudia ja Anu lisäsivät sormenjälkensä Andyn tauluun. Tilanteessa Andy tönäisi Anua.

– Tämä teko yhdistettynä siinä hetkessä käytettyyn kieleen olivat riittävä syy Andyn poistamiseen talosta, toteaa Julkkis Big Brotherin tuottaja Mikko Räisänen.

Andy siirrettiin yön aikana kotiinsa. Hän ei toistaiseksi tuottaja Räisäsen mukaan anna haastatteluja tiedotusvälineille.

24/7-palvelu vaimennettiin

Tilanteen jälkiselvittelyjen aikana Andyn poistamisen jälkeen 24/7-palvelu oli vaimennettuna noin kaksikymmentä minuuttia. Tuottaja Räisänen ei halua avata tarkemmin, mitä tuona aikana talossa tapahtui.

– Toimimme tällaisessa tilanteessa tietyn protokollan mukaan, joilla ensisijaisesti varmistamme asukkaiden hyvinvoinnin ja tätä kautta pyrimme saamaan talon mahdollisimman pikaisesti normaaliin päiväjärjestykseen. En valitettavasti voi tässä kohtaa tätä toimintatapaa tämän tarkemmin avata. Jälkiselvityksen aikana asukkaat käyttäytyivät rauhallisesti ja tuntuivat ymmärtävän Andyn poistamisen syyt, sanoo Räisänen.

Tuotanto ja kanava ovat saaneet 24/7-palvelun mykistämisestä paljon palautetta. Tuotanto ja kanava pahoittelevat palvelukatkosta ja toivovat, että palvelusta maksaneet ymmärtäisivät, miksi palvelu jouduttiin mykistämään viime yönä hetkeksi.

Lue lisää BB-uutisia Big Brother -sivustolta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat