Amin Asikaista nöyryytettiin polttareissa – Vilahtiko takapuoli?

Ex-nyrkkeilijä Amin Asikaisen polttarit sujuivat perinteisesti tulevan aviomiehen nöyryyttämisen merkeissä. Amin paljastaa MTV3.fin Viihdeuutisille viikonlopun nolot hetket.

Nyrkkeilyuransa maaliskuussa päättänyt Amin Asikainen juhli viikonloppuna polttareitaan niin Suomessa kuin Ruotsissa. Asikainen menee heinäkuun lopulla naimisiin Nilüfer Syvämeren kanssa. Polttareitaan Amin vietti noin 30 hengen seurueen voimin.

– Se täytyy sanoa, että pojat eivät päästäneet helpolla. Ne laittoivat mut tanssitunnille, enkä kyllä oikein pysynyt rytmissä. Se oli kunnon nöyryytys, kun yritin pysyä mukana askelkuvioissa 20 naisen tanssitunnilla ja olin vielä eturivissä, Amin naureskelee MTV3.fin Viihdeuutisille.

Polttariseurue siirtyi laivalla Ruotsin puolelle, missä Amin sai esiintyä Suomen MM-kullan kunniaksi Leijona-peliasussa.

– Kyllä Ruotsin täydessä metrossa tuli yksin ja vielä pikku krapulassa ne kamat päällä aika orpo olo. Silloin myös nolotti. Ihan sopivasti tuli ilolientä nautittua polttareiden aikana, en kuitenkaan montaa kertaa vuodessa ota kuppia

Paluumatkalla Suomeen Amin olisi 7 päivää -lehden saamien havaintojen mukaan tanssahdellut laivalla takapuoli vilkkuen.

– En mä kyllä mun mielestä ole ollut takapuoli paljaana. Suht hyvin kuitenkin muistan illan tapahtumat. Mulla oli kuitenkin housujen alla vielä toiset housut, niin ehkä kaverit ovat yrittäneet kiskoa niitä esiin. Itse en ainakaan ole muistaakseni takapuoltani paljastanut.

Jotain polttareidensa käänteistä Amin päättää kuitenkin jättää salaisuuksien verhon taakse.

– Sanotaanko niin, että kun MTV3 on kuitenkin sellainen perhekanava, niin jotain jätetään kertomatta, Amin vihjaa hilpeästi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat