Amerikkalaispoika vitsaili koronasta – sitten isä kuoli viruksen vuoksi: "Se, miten nopeasti kaikki tapahtuu, on kuin isku vasten kasvoja"

Amerikkalaisnainen joutui hyvästelemään äitinsä Facetimen välityksellä 1:09
Amerikkalaisnainen joutui hyvästelemään äitinsä Facetime-videpuhelun välityksellä, kun äiti sairastui koronaviruksen vuoksi. Kuunnellessan Michellen kertomusta tilanteesta myös uutisankkuri kyyneltyi.

Amerikkalainen Myke naureskeli koronavirusvitseille ja vähätteli tautia, kunnes menetti isänsä viruksen vuoksi.

Amerikkalaispoika varoittaa koronaviruksesta, joka vei hänen isänsä. Aiemmin Myke Rivera oli vitsaillut koronaviruksen kustannuksella, kertoo Metro. Sitten hänen isänsä Dan Vigil kuoli COVID-19-viruksen aiheuttamiin komplikaatioihin.

Tunnustaa pitäneensä virusta aiemmin vitsikkäänä

– Olin yksi heistä, jotka vähättelivät asiaa ja pidin sitä hauskana, luin meemejä ja vitsailin, Myke tunnustaa.

– Mutta tämä on totta. Tarkoitan, että tämä on totta, me perheenä haluamme teroittaa ihmisille, että tämä ei ole vitsi, tätä ei pidä ottaa kevyesti. Kaikkien pitää tehdä osansa. Se, miten nopeasti kaikki tapahtuu, on kuin isku vasten kasvoja.

"Pahinta oli se, ettemme päässeet näkemään isää"

Dan kärsi koronaviruksen aiheuttamista oireista 1,5 viikkoa. Sitten hänen tilansa romahti.

Myös Myken April-äiti on altistunut virukselle ja hänetkin on nyt eristetty muista. Äiti ei edes päässyt hyvästelemään aviomiestään. Myken mukaan isän kuolema ja siihen liittyvä tilanne ovat vaikeimpia asioita, jotka hänen on täytynyt kohdata.

Myke jakoi kuvan isästään. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Pahinta oli se, ettemme päässeet näkemään isää. Äitini ei nähnyt häntä. Emme voineet nähdä äitiä. Hän on edelleen karanteenissa kotona. Saan jutella äidin kanssa ikkunan kautta, Myke kuvailee.

Nyt Myke toivoisi, että kaikki pysyttelevät kotona ja noudattavat myös muita koronavirukseen liittyviä ohjeita.

Lue myös:

    Uusimmat