Amerikkalaislääkäri muutti telttaan autotalliin suojellakseen perhettään koronalta: "Vähintä, mitä voit tehdä, on pysyä kotona"

Läkäri Timmy Cheng muutti perhettään suojellakseen autotalliinsa asumaan. Hän kehottaa nyt kaikkia pysyttelemään kotona.

Lääkäri Timmy Cheng haluaa suojella perhettään. Mies altistuu työssään koronavirukselle, ja onkin nyt muuttanut oman kotinsa autotalliin, kertoo NBC.

Asuu teltassa autotallissa

Timmy muutti telttaan autotalliin jo maaliskuun puolivälissä; aluksi mies oli nukkunut paitsi töissä, myös autossaan.

Sitten hänen vaimonsa oli keksinyt telttaidean.

– Joten, tässä se on. Kotini seuraavien viikkojen tai kuukausien ajan. Voit auttaa minua ja muita terveysalan työntekijöitä pysymällä kotona, jotta emme päädy kodittomiksi, Timmy kuvaili telttakotiaan Facebookissa.

– Tee se. Kukaan ei ole liian cool pysyäkseen kotona. Kukaan ei ole niin terve, että hänen pitäisi sairastua. Pysy kotona ja auta pysäyttämään viruksen leviäminen.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Vähintä, mitä voit tehdä, on pysyä kotona"

Haastattelussa Timmy kertoi näkevänsä perhettään edelleen etäältä. He esimerkiksi tuovat hänelle ruokaa ovelle, jättävät sen siihen ja poistuvat, minkä jälkeen Timmy noutaa ruoan.

Facebookissa Timmy huomautti, että lääkärit ja hoitajat asettavat henkensä alttiiksi pelastaakseen mahdollisimman monia.

– Vähintä, mitä voit tehdä, on pysyä kotona, jotta mekin voimme jonain päivänä palata koteihimme rakkaidemme luo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja