American Idol -juontaja ja näyttelijäkaunotar suunnittelevat naimisiinmenoa

American Idol -juontaja Ryan Seacrest myöntää hänen ja tyttöystävä Julianne Houghin harkitsevan avioliittoa.

Suosittu American Idol –juontaja Ryan Seacrest, 37, ja näyttelijä Julianne Hough, 23, ovat seurustelleet kaksi vuotta. Nyt tähti on myöntänyt parin keskustelleen suhteensa viemisestä seuraavalle tasolle.

– Se on jotain, josta olemme puhuneet.

Kun mieheltä tiedusteltiin, tulisivatko häät ajankohtaiseksi jo lähitulevaisuudessa, hän lisäsi:

– Puhumme myös siitä!

Seacrest tunnusti parin nauttineen hiljattain kaksivuotispäivänsä juhlimista, jolloin he muistelivat tähänastista taivaltaan.

– Vuosipäivämme iltana puhuimme asioista, joita olemme tehneet viimeisen vuoden aikana. Mielestäni tein kaiken oikein! Seacrest kertoi Life&Style-lehdelle.

Vaikka mies on ollut mukana tuottamassa realitysarjoja, kuten Keeping Up with the Kardashians -sarjaa ja sen jatkotuotantoja, hän vakuuttaa, ettei antaisi televisioida omaa vihkitilaisuuttaan.

– Emme antaisi omia häitämme televisiotavaksi, Seacrest on sanonut.

Hough tullaan näkemään seuraavaksi elokuvassa Rock of Ages, jossa pääosaa näyttelee Tom Cruise. Seacrest pilaili tyttöystävänsä kustannuksella American Idol -ohjelmassa häähuhuihin viitaten.

– Mielessäni on ollut pitkän aikaa ollut yksi asia. Eräs kysymys, joka minun on pitänyt kysyä sinulta, enkä halua sinun tuntevan oloasi kiusaantuneeksi, Seacrest sanoi kaivelleen taskuaan kuin kihlasormusta etsien.

– Voi luoja… antaisiko minulle kunnian… viedä tämän kirjoittamani viestin Tom Cruiselle? Olen niin suuri fani, Seacrest virnisti taskusta napattu paperilappu kädessään.


MTV3/Helmi

Kuvat: Splash, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja