Amanda Seyfried: Rakastan seksikohtauksia!

Näyttelijä Amanda Seyfried myöntää, ettei pane pahitteeksi läheisiä kohtauksia vastanäyttelijänsä Justin Timberlaken kanssa uudessa elokuvassaan.

Mamma mia! -tähti Amanda Seyfried, 25, nauttii uskaliaista kohtauksistaan Justin Timberlaken kanssa uudessa elokuvassaan In Time. Kaunotar kertoo itseilmaisun olevan Timberlaken läheisyydessä helppoa.

– Seksikohtaukset ovat mahtavia. Monet vastanäyttelijäni ovat olleet seksikkäitä, minun ikäisiäni kundeja, joten miksi ei? En aio teeskennellä, etteikö se olisi hauskaa. Justin oli upea, hän oli juuri päättänyt Vain seksiä -elokuvan (engl. Friends With Benefits) kuvaukset, jossa hän periaatteessa harrasti seksiä töissä päivittäin. Homma oli siis helppoa meille molemmille, Seyfried kuvailee.

Seyfried ei pahastu läheisyydestä naispuolistenkaan vastanäyttelijöiden kanssa. Suutelukohtauksesta Megan Foxin kanssa elokuvassa Jennifer's Body hän toteaa sen olleen "todella seksikäs" ja "erityinen".

– Mielestäni Megan ja minä suutelimme todella hyvin. Meillä on samanlaiset suutelutekniikat ja se toimi, Seyfried kertoi W Magazine -lehdelle ja ihmetteli, miksei elokuva kuitenkaan saavuttanut kovin suurta suosiota.


AVA

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja