Amanda sai kuvan äidistään – zoomaus paljasti tuhman totuuden: ”Älä näytä kenellekään”

Amanda havaitsi saamastaan kuvasta, että äidillä oli vähän turhankin kiihkeä kirja kesken.

Newyorkilainen Amanda koki epämukavan hetken perheen käymässä ryhmäkeskustelussa.

"Hei kaikki, tämä on perheeni ryhmäkeskustelu, voisiko joku kaivaa hautani", Amanda twiittasi ja julkaisi kuvakappauksen kiusalliseksi muuttuneesta keskustelusta.

Keskusteluun oli jaettu suloinen kuva, jossa perheen kissa on asettanut päänsä tabletille, josta perheen äiti lukee parhaillaan kirjaa. Kuva herätti ihastusta Amandassa, kunnes hän zoomasi tarkemmin tekstiä, jota hänen äitinsä oli lukemassa.

"Hetkonen, äiti, mitä sinä oikein luet?" Amanda nauroi ryhmäkeskustelussa huomatessaan jotain, mikä yksikään lapsi ei taatusti halua vanhemmistaan huomata.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Äidillä olikin eroottinen teksti kesken

Kuvaa zoomatessa käy nimittäin ilmi, että äidin lukema teksti sisältää kohtuullisen eroottista kielenkäyttöä. Tekstissä on muun muuassa seuraavanlainen pätkä: "Hän pani minua lujaa ja sai minut tulemaan, enkä koskaan pyytänyt häntä lopettamaan."

Amandan twiitillä on jo yli 110 000 tykkäystä. Tytär päivitti myöhemmin äitinsä vastauksen keskusteluun – huolimatta siitä, että äiti nimenomaan kielsi.

"Tiedän. Se oli kirjan tuhma kohta. Pyyhi se pois. Älä näytä kellekään, ole kiltti", äiti kirjoitti.

"Ja minä istun hänen vieressään, enkä edes tajua, mitä hän lukee. Ei ihme, ettei hän koskaan kykene seuraamaan mitään niistä tv-ohjelmista, joita katson", kuittasi keskusteluun ilmeisesti perheen isä, jolla monen hilpeydeksi oli keskustelussa annettu nimi BigDoug eli Iso-Doug.

"'Älä näytä kenellekään, ole kiltti.' *twiittaa siitä*" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tähän äitimuori kuittasi vain silmää vinkkaavalla hymiöllä.

"Mikä kirja se on?"

Tapaus herätti Twitter-käyttäjissä hilpeyttä. Etenkin twiitin hurja leviäminen somessa sekä muun muassa Buzzfeed-sivustolle sekä Applen uutisvirtaan sai monet miettimään äidin pyyntöä olla näyttämättä kuvaa kellekään. Amanda kertoikin, ettei hänen äitinsä ollut häneen järin tyytyväinen.

"'Älä näytä kenellekään.' Paitsi koko maailmalle, hah." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Mikä kirja se on? Kysyn kaverin puolesta." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"No, ainakaan et ole näyttänyt kenellekään." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Parasta on se, kuinka tuo kissa on täysin tietämätön siitä, mitä on meneillään." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lähde: Twitter

Lue myös:

    Uusimmat