Kuin elokuvista? Perhe luuli haudanneensa kissansa – surullinen tarina sai yllätyskäänteen

Twitterissä jaettu perheen välinen ryhmäkeskustelu alkaa surullisesti, mutta suru vaihtuu pian tyrmistykseksi.

Newyorkilaisessa Schmidtin perheessä elettiin jännittäviä aikoja, kun rakkaan Kitty-kissan uumoiltiin kuolleen. Suru-uutinen vaihtui kuitenkin uskomattomaksi yllätykseksi. Mikä eläin perheen takapihalle oikein haudattiinkaan?

Eric-poika julkaisi perheen välisen hulvattoman ryhmäkeskustelun Twitter-tilillään saatesanoin: "Ette usko, millaisen tunteiden vuoristoradan olen käynyt läpi."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Isä: "Minulla on huonoja uutisia. Kitty on ollut kateissa eilisillasta lähtien. Kun äitinne ajoi naapurustossa äsken, hän löysi sen kadulta kodin läheltä. Äidillänne on tunteet pinnassa nyt, joten osoittakaa tukenne hänelle."

Eric: "Voi ei. Olen niin pahoillani."

Sisko: "Puhuin hänen kanssaan juuri. Hän on tosiaankin aivan murtunut. Kerro hänelle, että rakastamme häntä, isä, kun menet kotiin. Ja tee ruokaostokset hänen puolestaan. Rakastan teitä!"

Isä: "No, ette kyllä usko tätä. Kauniin hautajaisseremonian ja lausumieni muistosanojen jälkeen kävelimme takaisin talolle aloittaaksemme Kittyn jälkeisen elämämme. Tavan vuoksi katsoin takaikkunasta, ja arvatkaa kuka tuijotti minua takaisin? Arvasitte oikein. Hautasimme jonkun toisen kissan. Se taitaa olla totta – kissoilla on yhdeksän elämää. Kiitos kauniista sanoista. Kaikki on nyt paremmin."

Sisko: "Onko tämä totta?"

Isä: "Haluaisitko kuvan?"

Sisko: "KYLLÄ."

Eric: "Mitä hemmettiä?"

Äiti: "Niin ja muuten, kaivoin raadon ylös ja vein sen eläinlääkärille, eikä siinä ollut sirua. Koska se on jänis. ÄLKÄÄ kertoko maailmalle tästä."

Lähde:  BroBible

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja