Ällöttävä yllätys! Suomalainen pariskunta hoiti vaikeita naapurivälejään erikoisella tavalla: "En kutsuisi häntä"

Suhdesoppa-ohjelmassa koetaan jälleen hämmentäviä hetkiä, kun suomalainen pariskunta paljastaa erään illanvieton ällöttävän lopun, jonka kohteeksi joutuivat heidän naapurinsa. 

Suhdesoppa on uutuusohjelma, jossa neljä pariskuntaa saapuu studioon vastaamaan heidän kaveriporukkaansa koskeviin kysymyksiin. Luvassa on yllättäviä paljastuksia, joihin vastaukset tietää vain kyseinen kaveriporukka. Ohjelmaa juontavat tv-konkarit Vappu Pimiä ja Duudsoneista tuttu HP Parviainen.

Suhdesopan kilpailijoiden on tällä kertaa mietittävä, kuka heidän porukastaan on sellainen, ketä ei kannata kutsua mukaan juhliin. Vastausten enemmistö kääntyy Ilkan puoleen, jonka puoliso Virpi komppaa yleistä mielipidettä. 

Virpillä itsellään onkin tarina jos toinen kerrottavanaan Ilkan illanvietoista. Hänen mukaansa niin ravut kuin rapujuomatkaan eivät esimerkiksi hänen miehelleen puolisolleen, minkä eräs tapaus aikoinaan vahvasti osoitti. 

Ilkka järjesti Virpin mukaan eräänä iltana kalastuskavereilleen rapujuhlat mökillä. Virpi itse oli kotona ja jo unten mailla, kun ovikello yhtäkkiä aamuyöllä soi. Hän meni avaamaan ja oven takana oli Ilkka itse. 

– Hän tuli ihan pellit kiinni sisälle ja mä menin takaisin nukkumaan. Sitten kuuntelin että kuuluu jotain kolinaa, eikä mennyt kauaa, kun soi uudestaan ovikello. Ajattelin, että ei helkutti, tuleekohan joku kaveri vielä sitten. Menin avaamaan ovea, niin tämä herra seisoo uudelleen siellä ulko-oven takana. Yläosassa nahkatakki päällä, mutta alaosa ihan paljaana. Eikä se lopu tähän! Virpi kertoo. 

– Meillä oli tosi huonot naapurivälit ja rupesin katsomaan, että mitä siellä postilaatikon tykönä on. Menin katsomaan, niin tämä herra oli käynyt paskalla naapurin postilaatikolla. Että en kutsuisi häntä. Älkääkä kukaan muukaan! Virpi summaa. 

Suhdesoppa MTV3-kanavalla maanantaisin klo 21!

Lue myös:

    Uusimmat