Hämmentävä tilanne uutuusohjelmassa – pariskunta kertoo ystävänsä olleen paikalla lapsensa "työstöhetkellä": "Siinä mentiin elämän alkuun asti"

Suhdesoppa-ohjelmassa vieraillut pariskunta paljastaa ystävänsä päässeen osaksi heidän lapsensa "tekohetkeä".

Suhdesoppa on uutuusohjelma, jossa neljä pariskuntaa saapuu studioon vastaamaan heidän kaveriporukkaansa koskeviin kysymyksiin. Luvassa on yllättäviä paljastuksia, joihin vastaukset tietää vain kyseinen kaveriporukka. Ohjelmaa juontavat tv-konkarit Vappu Pimiä ja Duudsoneista tuttu HP Parviainen.

Ohjelman ensimmäisessä jaksossa kilpailijoiden on mietittävä, kenellä pariskunnalla heidän kaveriporukastaan lemmenhetket eivät katso aikaa eikä paikkaa. Joukon yksimielinen päätös osuu Repeen ja Miiaan, joista ystävillä on yksi jos toinenkin tarina kerrottavanaan. 

Eräs mieleenpainuvimmista hetkistä tapahtui joitakin vuosia sitten Raumalla, jossa porukka oli yhdessä viettämässä viikonloppua karavaaniensa kanssa. 

Tuolloin eräänä iltana Repe ja Miia olivat uppoutuneet omien sanojensa mukaan siihen itseensä, eli todelliseen "parisuhdehetkeen". Tämä erityinen hetki ei kuitenkaan ollut jäänyt vain heidän välisekseen, vaan sitä oli päässyt todistamaan myös parin yhteinen ystävä Tonio. 

– Olen seissyt siinä noin puolentoista metrin päässä, Repe vielä jutteli ikkunasta mun kanssa ja siitä tilanteesta mentiin elämän alkuun asti. Eli olen ollut paikalla, kun on niin sanotusti työstetty lasta, Tonio muistelee. 

Hetken seurauksena Miia tuli raskaaksi ja pariskunnalle syntyi myöhemmin poika. 

Repe kertoo puolestaan, että pariskunta oli uppoutunut aluksi yhteiseen hetkeensä kahdestaan, mutta pian leirintäalueella oli alkanut jonkinmoinen järjestyshäiriö, jota Toniokin oli tullut ihmettelemään heidän asuntoautonsa ikkunan alle. 

– Siinä sitten "työstön" aikana ihmettelin, kun Tonio seisoo siinä meidän vaunun vieressä, oli siinä tupakalla ja jotain katseli. Avasin siitä sen ikkunan ja kysyin, että mitä sä siinä oikein kyttäilet. 

– Sitten me yhdessä sitä siinä pälkäiltiin ja katseltiin, ja samaan aikaan siinä oli vähän niin kuin monta rautaa tulessa. Siinä rupateltiin, ei kuitenkaan mitään pidempää juuttua jääty heittelemään. 

Juontaja Vappu Pimiä toteaa tarinasta vaikuttuneena, että yleensä sanotaan, etteivät miehet osaa tehdä useampaa asiaa samalla kertaa. 

– Kyllä minä osaan! Repe vakuuttaa. 

Suhdesoppa alkaa MTV3-kanavalla maanantaina 14. tammikuuta klo 21!

Lue myös:

    Uusimmat