Alina Tomnikov innolla mukaan Putoukseen: "Siitä tulee kolmen kuukauden mittainen leirikoulu"

Muun muassa Rölli-elokuvista tuttu Alina Tomnikov on yksi yhdeksännen kauden Putous-tähdistä.

Näyttelijä Alina Tomnikov, 28, on yksi kolmesta uudesta Putous-tähdestä. Muun muassa Rölli-elokuvissa Rölli ja kultainen avain (2012) ja Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus (2016) Milli Menninkäisen roolissa nähty Tomnikov on tehnyt urallaan aiemmin jonkin verran live-lähetyksiä ja teatterilavoilla sketsityyppisiä hahmoja, mutta Putouksen kaltaisesta viikoittaisesta viihdeohjelmasta hänellä ei ole kokemusta.

– Putous tuli elämääni juuri nyt täydelliseen aikaan, Ukrainasta kuvausmatkalta puhelimitse tavoitettu näyttelijä intoilee MTV.fin haastattelussa.

– Siitä tulee sellainen lähes kolmen kuukauden mittainen leirikoulu. Kuvaan samaan aikaan Putouksen kanssa yhtä fiktiivistä tv-sarjaa, eli siinä on vähän aikataulujen kanssa vähän säätämistä. Mutta pyrin siihen, että voin keskittyä täysillä Putoukseen ja kuitenkin katsoa välillä tv:tä, nähdä kavereita ja käydä välillä Keravalla moikkaamassa vanhempiakin.

Muun muassa Kansallisteatterissa ja Ryhmäteatterissa näytellyt Tomnikov teki haastatteluhetkellä vielä viimeisiä silauksia Putouksen sketsihahmokilpailun hahmoonsa.

– Täällä Ukrainassa olen onnistunut pitämään sen aika hyvin poissa mielestä, mutta Suomessa ollessa sitä asiaa kantaa jatkuvasti mukana. Kyllä se tulee varmasti olemaan jollain tasolla sinä aikana jatkuvasti mielessä. Ja sitten kun live-lähetykset alkavat, kun se juna lähtee liikkeelle, niin sittenhän sitä on vain että "aaaaa", Tomnikov naurahtaa.

– Olen kehittänyt sketsihahmoani lapsellisen vilpittömyyden kautta. Hahmo on viimeistä maalauskerrosta vaille valmis. Se vaatii vielä pientä jäsentelyä. Olen tosi innoissani siitä.

Myös Venäjällä näytellyt Tomnikov kertoo seuranneensa tiiviisti Putouksen ensimmäisiä tuotantokausia. Suosikkisketsihahmokseen hän nimeää Jussi Vatasen Antskun, joka voitti viidennellä kaudella sketsihahmokisan.

– Seurasin niitä ensimmäisiä kausia, sitten tuli pieni tauko ja seurasin ohjelmaa satunnaisemmin, mutta viime kautta seurasin taas tiiviisti. Oli hienoa nähdä, miten ohjelma uudistettiin. Olen tosi iloinen, että olen mukana nyt, myös räppäritähti Cheekin elämästä kertovassa Veljeni vartija -elokuvassa näyttelevä Tomnikov sanoo.

– Minun mielestäni venäläinen huumori on tosi hienosti tähän päivään ja sikäläiseen politiikkaan sidoksissa olevaa mustaa huumoria. Parhaimmillaan Putouksessa on samaa. Siitä tulee se ohjelman toimivuus.

Putous MTV3-kanavalla tammikuussa 2018!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja