Aleksi Valavuori julkaisi vuosien takaisen kuvan Robin Packalenista – someseuraaja teki yllättävän havainnon

4:29
Aleksi Valavuori kertoi Viiden jälkeen -ohjelmassa, kuinka reagoi kiristysviestiin.

Aleksi Valavuoren someseuraaja huomasi, että nuoressa Robin Packalenissa ja jääkiekkoilija Sebastian Ahossa on hyvin paljon samaa näköä.

Juontajana ja urheiluvaikuttajana tunnettu Aleksi Valavuori julkaisi vuosien takaisen kuvan. Valavuori poseeraa otoksessa nuoren Robin Packalenin vieressä, joka näyttää peukkua kameralle.

– Robin ja joku kalju urpo. Kuva otettu melkein eilen, Valavuori kirjoittaa kuvan yhteyteen.

(Jos et näy kuvaa, voit katsoa sen tästä)

Valavuoren julkaisemaan kuvaan on tullut satoja tykkäyksiä ja sen lisäksi muutamia kommentteja. Eräs seuraajista katsoi, että Valavuoren vieressä poseeraa kiekkotähti.

– Mä katoin, että siinä on äijä ja Sebastian Aho.

Valavuori kertoi tänä syksynä avoimesti sosiaalisessa mediassa, että hän on yksi Vastaamon tietomurron kohteista.

Hän julkaisi kuvakaappauksen kiristyskirjeestä, jossa häneltä vaadittiin 200 euron edestä Bitcoineja, jotta tämän henkilötiedot pysyisivät turvassa.

Valavuori kommentoi tapausta napakkaan sävyyn Instagram-tilillään.

– Kuulkaa, te säälittävät ihmisroskat. Mä kävin jo helvetin läpi, mulla meni jo apaut kaikki. Harmiksenne olen tänään vahvempi kuin koskaan, valitsitte väärän vastustajan. Tulen tekemään kaikkeni, että saamme teidät kiinni. Ja saammekin. Odotan sitä hetkeä paljon, hän puhisi kuvatekstissään.

Hän kertoi tarkemmin reaktiostaan myös MTV3-kanavan Viiden jälkeen -ohjelmassa, jossa häntä kuultiin videoyhteyden välityksellä. Hän kertoi puntaroineensa asiaa hetken, mutta tahtoi sitten tulla julkisuuteen asian kanssa.

– Koin tarpeelliseksi tulla ulos en itseni, vaan kokonaisuuden takia. Jotta mahdollisimman moni muu uhri saisi helpotusta tuskaansa, eikä kokisi olevansa yksin. Tässä kohtaa vertaistuki ja puhuminen on elintärkeää.

Valavuori kertoo, ettei hänellä ole käsitystä siitä, millaista tietoa hänestä on kerätty.

– Ei ole käsitystä. Mulla oli visiiri aika huurussa terapiavuosina. Olin aika syvissä vesissä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja