Aleksi Valavuori joutui tietomurron kohteeksi ja julkaisi kuvan kiristyskirjeestä – kertoo nyt, kuinka reagoi viestiin

4:29
Aleksi Valavuori on yksi tietomurron kohteiksi joutuneista – kertoo nyt, kuinka reagoi kiristäjän viestiin

Aleksi Valavuori kertoi Viiden jälkeen -ohjelmassa, miksi tahtoi kertoa julkisesti olevansa yksi Vastaamon tietomurron kohteista.

Juontajana ja urheiluvaikuttajana tunnettu Aleksi Valavuori kertoi sunnuntaina Instagram-tilillään olevansa yksi Vastaamon tietomurron kohteista.

Hän julkaisi sunnuntaina kuvakaappauksen kiristyskirjeestä, jossa häneltä vaadittiin 200 euron edestä Bitcoineja, jotta tämän henkilötiedot pysyisivät turvassa.

Valavuori kommentoi tapausta napakkaan sävyyn Instagram-tilillään.

– Kuulkaa, te säälittävät ihmisroskat. Mä kävin jo helvetin läpi, mulla meni jo apaut kaikki. Harmiksenne olen tänään vahvempi kuin koskaan, valitsitte väärän vastustajan. Tulen tekemään kaikkeni, että saamme teidät kiinni. Ja saammekin. Odotan sitä hetkeä paljon, hän puhisi kuvatekstissään.

Maanantaina hän kertoi tarkemmin reaktiostaan myös MTV3-kanavalla nähdyssä Viiden jälkeen -ohjelmassa, jossa häntä kuultiin videoyhteyden välityksellä.

Hän kertoi puntaroineensa asiaa hetken, mutta tahtoi sitten tulla julkisuuteen asian kanssa.

– Koin tarpeelliseksi tulla ulos en itseni, vaan kokonaisuuden takia. Jotta mahdollisimman moni muu uhri saisi helpotusta tuskaansa, eikä kokisi olevansa yksin. Tässä kohtaa vertaistuki ja puhuminen on elintärkeää.

Valavuori kertoo, ettei hänellä ole käsitystä siitä, millaista tietoa hänestä on kerätty.

– Ei ole käsitystä. Mulla oli visiiri aika huurussa terapiavuosina. Olin aika syvissä vesissä.

Millaisia terveisiä tai vinkkejä Valavuorella on muille tietomurron kohteille? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta.

Viiden jälkeen arkisin kello 17.05 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja