Aleksandr Ovetshkin aloitti NHL-kautensa räjähtävästi – venäläistähti kirjasi nimensä harvalukuiseen joukkoon

3:57
Aleksandr Ovetshkin aloitti NHL-kautensa upealla tavalla.

NHL:n supertähti Aleksandr Ovetshkin aloitti kautensa tehokkaasti, kun hänen edustama Washington Capitals murjoi New York Rangersin kauden avausottelussa 5-1-lukemin.

Illan suurin tähti oli 2+2-tehoilla kautensa startannut Ovetshkin. Venäläistykki iski kauden avausmaalinsa ylivoimalla, kun hän oli ensimmäisenä John Carlsonin laukauksesta syntyneessä irtokiekossa.

Illan toinen osuma oli astetta harvinaisempi, sillä Ovetshkin heilutti verkkoja alivoimalla. Ensimmäisenä päätykiekkoon ehtinyt venäläistähti taituroi pelivälineen tyylillä rystyllä rysään.

Ovetshkin kirjasi nimensä tehoiltansa johdosta harvalukuiseen joukkoon. Hänestä tuli Wayne Gretzkyn, Brett Hullin ja Mario Lemieux'n ohella neljäs pelaaja, joka on viettänyt useamman maalin iltaa NHL:ssä vähintään 150 kertaa urallaan.

Ovetshkin kohensi asemiaan myös NHL:n kaikkien aikojen maalipörssissä nousemalla Marcel Dionnen ohi viidenneksi. Ovetshkinilla on kasassa nyt 732 täysosumaa. Seuraavaksi tähtäimessä on neljäntenä majaileva Hull, joka teki NHL-uransa aikana 741 maalia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja