Aleksander Barkov vireessä – Floridan pudotuspelit käynnistyivät kirpaisevalla maali-iloittelulla

Florida Panthers hävisi jääkiekon NHL:ssä kotikaukalossaan Tampa Bay Lightningille, kun joukkueet kohtasivat ensimmäisessä pudotuspelissään. Tampa Bay vei ottelun lopulta maalein 5–4.

Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov teki ottelun avauserässä joukkueensa ensimmäisen maalin ja syötti myöhemmin toisen. Joukkue lähtikin erätauolle tilanteessa 2–1.

Toisessa erässä Florida ei onnistunut maalinteossa, ja Tampa Bay kiri kahdella maalilla Floridan ohi.

Kolmannen erän alussa Florida nousi vielä takaisin johtoon. Tampa Bay pääsi kuitenkin tasoihin Brayden Pointin maalilla. Reilu minuutti ennen erän loppua Point viimeisteli voiton joukkueelleen.

Barkov sai ottelusta tehopisteet 1+1. Kentällä oli myös tehoitta jäänyt puolustaja Markus Nutivaara, joka luisteli kaukalossa yli 22 minuuttia.

Keskisen divisioonan joukkueet kohtaavat seuraavan kerran perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Neljällä voitolla etenee jatkoon.