Aleksander Barkov hurjasteli huimat tehot – suomalaiskapteeni tähditti Floridan häikäisevää kiriä

Aleksander Barkov mätti neljä tehopistettä yön NHL-kierroksella.

NHL:n suomalaistähti Aleksander Barkov oli ilmiliekeissä, kun hänen edustama Florida Panthers otti 7-6-jatkoaikavoiton Toronto Maple Leafsista.

Floridan suomalaiskapteeni mätti ottelussa tehot 1+3. Barkov aloitti pistetehtailunsa heti avausminuuteilla, kun hän tarjoili näyttävän syötön Sam Reinhartille, joka nosti pelivälineen maalin edestä verkkoon.

Toronto karkasi ottelussa jo 5-1-johtoon, mutta Floridan avausmaalista vastannut tutkapari Barkov-Reinhart juoni jälleen kiekon Toronto-vahti Erik Källgrenin selän taakse käynnistäen näin Floridan kirin.

Barkov onnistui itse maalinteossa päätöserässä, kun hän löi maalin edustalla pyörineen irtokiekon rysään. Suomalaistähti kruunasi mahtavan iltansa jatkoajalla, kun hän teki hienon esityön Jonathan Huberdeaun voittomaaliin.

Neljä tehopistettä saalistanut Barkov on komeassa pisteputkessa. Illan ottelu oli Barkoville jo viides perättäinen, jossa suomalaistähti on kerännyt vähintään kaksi tehopistettä.

Viiden pisteen iltapuhteensa myötä pistepörssin kakkoseksi noussut Huberdeau rikkoi oman tehoiltansa myötä 100 tehopisteen rajan ensimmäistä kertaa urallaan.

Lue myös:

    Uusimmat