Alastonkuvausten tähdet: Tässä ei ole mitään feikkiä!

Julkkiskaunottaret riisuivat kaikki vaatteensa ja pitivät lookinsa luonnollisena Allure-lehden alastonkuvauksissa.

Keri Hilson, Bridget Moynahan, Ashley Tisdale ja Kaley Cuoco riisuivat vaatteensa Alluren vartalonumeroa varten.

Hittinikkari Keri Hilsonin, 28, mukaan alastonkuvaukset olivat keino näyttää todellista Keriä. Hän ja muut tähdet kärsivät ulkonäköpaineista ja siitä, että tähtien ympärillä pyörivä imagokoneisto määrittelee usein, miltä tähtien pitäisi näyttää.

– Teemme paljon asioita, että meidät hyväksyttäisiin: pitää olla kalliita käsilaukkuja, feikkiripsiä ja jopa tekorintoja. Näissä kuvauksissa kaikki teennäinen jäi pois, Keri Hilson kommentoi Allurelle.


Ashley Tisdale kertoo, että häntä vaivaa, kun kaikki pitävät häntä nuorena näyttelijänä, vaikka hän on jo lähes 26-vuotias. Alastonkuvat olivat Ashelyn keino näyttää, että hän on aikuinen nainen. Silti Ashleylla oli äiti mukana alastonkuvauksissa.

– Olen aina halunnut, että vanhempani hyväksyvät tekemiseni. Äitini oli mukana myös silloin, kun otin tatuointini, High School Musicalin tähti kertoo.


Kaley Cuoco, 25, ei ollut kertonut perheelleen menevänsä alastonkuviin. Kelly valmistautui kuvauksiin joogaamalla ja syömällä raakaravintoa ja muuta tylsäksi kuvailemaansa terveysruokaa.

– Olin kuvauksista enemmän innoissani kuin luulinkaan. Se sai minut tajuamaan, että olen enemmän kotonani omissa nahoissani, kuin uskonkaan, hän iloitsi.

MTV3/Helmi

Lähde: Allure.com

Kuvat: Splash ja Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja