Alapää vilkkui kiusallisesti – naisen kiukkuinen palaute "viallisesta uima-asusta" paljasti nolon mokan

6:44
Varmista istuvuus! Kolme esimerkkivartaloa: Näin valitset itsellesi sopivat bikinit

Lyndsey yritti pikkuhiprakassa pukea uima-asunsa ylleen ja epäonnistui tietämättään hulvattomalla tavalla. Kiukkuinen nainen ehti lähettää uima-asun valmistajalle palautteen ennen kuin totuus valkeni hänelle.

Muotialaa opiskeleva Lyndsey Brown sai omakohtaisesti kokea, miten vaikeaa muotiluomusten käyttäminen saattaa olla.

Skotlannista kotoisin oleva Lyndsey oli ystäviensä kanssa lomalla Ibizalla, kun hänen täytyi käydä WC-tiloissa kesken bilepäivän. Koska Lyndsey oli nauttinut muutaman drinkin, hänellä oli ongelmia saada uima-asu takaisin ylleen.

Lopulta Lyndsey oletti onnistuneensa. Hän poistui vessasta ja ehti poseerata myös Instagram-kuvissa ennen kuin tajusi virheensä: Lyndsey oli pukenut uima-asun ylleen väärin päin, kertoo The Sun.

Yksiolkaiminen design hämäsi?

Uima-asu oli yksiolkaiminen. Lyndsey oli vetänyt haarakiilan olalleen, jolloin hänen alapäätään suojasi vain ohut olkain – eikä se hoitanut tehtäväänsä kovin hyvin.

Lyndsey oli kiukkuinen. Hän joutui jatkuvasti korjailemaan uima-asunsa "pientä" alaosaa, joka paljasti hänen alapäänsä.

Lyndseyn tarina huvitti netissä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lähetti kiukkuisen viestin valmistajalle

Asun epäkäytännöllisyydestä hermostunut Lyndsey lähetti viestin sen valmistajalle.

– Vaginani roikkui koko ajan ulkona. Kuuluuko tämän venyä näin? Tällainen se oli. Se oli kamalaa ja noloa. Aluksi se oli todella hyvä, mutta lopuksi se oli huono, Lyndsey kirjoitti viestissään ja lähetti mukaan myös kuvan asusta.

Pian hän sai vastauksen asiakaspalautteeseensa.

– Olen todella pahoillani, että uima-asu nolasi sinut. Katsoin kuvaa, jonka lähetit, ja uskon, että olit pukenut uima-asun yllesi ylösalaisin, Pear Swimwearin asiakaspalvelu vastasi ja lähetti mukaan kuvan uima-asusta sellaisena kuin sen kuuluisi olla.

"Vannon, että se oli ylläni oikein päin, kun menin vessaan..."

Lyndsey oli nolostunut, mutta löysi tilanteesta kuitenkin myös huumoria. Hän jakoi kokemansa nolon tilanteen Twitterissä.

– Vannon, että se oli ylläni oikein päin, kun menin vessaan. Ulvon naurusta, olin haluamassa rahojani takaisin uima-asustani, koska ajattelin, että se on viallinen, nainen kuvaili kokemaansa Twitterissä.

Lyndsey kertoi myös joutuneensa lopulta heitetyksi ulos bileistä, ilmeisesti humalatilansa vuoksi.

"Tekisin tuon saman luultavasti selvänä"

Nettikansa ihastui välittömästi Lyndseyn hulvattomaan rantamokaan. Moni ihmetteli, miksi nainen oli ylipäätään päättänyt riisua koko uima-asun vessakäyntiä varten. Toiset vakuuttivat, että sama moka voisi käydä muillekin.

– Tämä on liian hauskaa. Rehellisesti, tekisin tuon saman luultavasti selvänä. Näytät ihanalta tuossa uimapuvussa, ja ihmiset, jotka osaavat nauraa itselleen, ovat parhaita ihmisiä, nimimerkki tiramisu kehuu.

Tässä asu oikein päin. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Et ole ensimmäinen tai viimeinen, joka on ollut tuossa tilassa, muru. Älä huoli, olet antanut monille hyvät naurut. Toivon, että näyttäisin yhtä hyvältä asussa, oli se ylösalaisin tai ei, nimimerkki Gemma kannustaa.

– Kunnioitan sinua suuresti, koska myönsit, mitä tuli tehtyä. Olemme kaikki olleet tuossa tilanteessa. Näytit silti upealta, David kehuu.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja