Alapää ei ansaitse lempinimeä

Helmi kysyi lukijoiltaan, ovatko he nimenneet monen julkisuuden henkilön tavoin omat sukukalleutensa. Likemmäs 60 prosenttia vastasi, ettei nähnyt lempinimille tarvetta.

Naisten silmää miellyttävä näyttelijä Hugh Jackman on paljastanut kutsuvansa veitikkaansa lempinimellä vanha James Roger. Jackass-tähti Steve-O taas on nimennyt sukupuolielimensä jo 16-vuotiaana nimellä Julius. Internetin keskustelupalstoilla naiset kertovat nimittävänsä alapäätänsä esimerkiksi Pimpuliksi ja miehiensä käyttävän tästä nimeä Herkku.

Helmi kysyi viime viikolla lukijoiltaan olivatko he nimenneet omat intiimialueensa. Likemmäs 60 prosenttia (58 %) vastaajista kertoi yksiselitteisesti, ettei ollut nimennyt sukupuolielintään, eikä tämä ollut myöskään aikomuksissa.

Vain 24 prosenttia kertoi antaneensa sukukalleuksilleen lempinimen.

Onko sillekin annettava nimi?

Miltei 60 prosenttia vastaajista kertoi, ettei ole nimennyt sukupuolielintään. Moni vastaaja ihmetteli, eikö lempinimen antamisessa omalle alapäälle menty jo yli hilseen, kun edes perheen pienimpiä lemmikeitä, kuten vaikkapa akvaariokaloja, ei oltu siunattu minkäänlaisella kutsumanimellä. Ajatusta pidettiin hölmönä ja nimeämistä turhana hommana.

– Onko sillekin annettava nimi? En ole antanut edes akvaariokaloille nimiä. Pitäisikö sormet ja varpaatkin nimetä?

– Tuossa mukanahan tuo värkki kulkee, joten miksipä sitä nimeämään. En ole ajatellut nimetä korviani, käsiäni tai mitään muutakaan ruumiinosaani, joten miksi alapää pitäisi nimetä...

– Sehän on vain elin, kehon yksi osa, eikä sitä voi personoida. Sama kuin antaisi omalle maksalleen nimen.

– En, koska se tuntuisi minusta kummalta. Jos olisin suhteessa, voisin leikkimielellä antaakin nimen. Tosin exän ehdottama "tuhero" ei saanut aikaan innostusta, enemmänkin närää.

– Sukupuolielimeni ovat vahvasti osa minua ja koen itseni kokonaisuudeksi, joten en todellakaan nimeä mitään osaa itsestäni millään erisnimellä. Minusta se olisi vain hassua. Yhtä hyvin voisin nimetä oikein jalkani pottuvarpaan tai vasemman nännini.

– Mieluummin olen puhumatta koko värkistä, jos suinkin mahdollista. Että oikein lempinimi! Kaikkea sitä ihmisten päähän pälkähtääkin.

Päällikkö, letku, omena, Cookie...

24 prosenttia vastaajista kertoi antaneensa leikkimielisen lempinimen alapäällensä. Niin naiset kuin miehetkin olivat keksineet mitä mielenkiintoisimpia kutsumanimiä sukupuolielimillensä. Useasta vastauksesta kävi ilmi, että lempinimi keksittiin erityisesti miesten alapäälle.

Muun muassa näillä lempinimillä penistä kutsuttiin: juniori, mahtivaltikka, sauva, vengu, Eemeli, tikkari, veitikka, Jorma ja nysä.

– Mieheni kutsuu omaa varustustaan päälliköksi, mikä on mielestäni huvittavaa. En kuitenkaan kerro, mitä mieltä olen, koska muutoin päällikkö saattaisi masentua...

– Kikkelini nimi on Sam lapsuusajan parhaan ystäväni mukaan. Hänkin kulki aina mukanani kaikkialla, ihan kuten pikkukaverinikin.

– Mozart yltää nimensä nimensä mukaisiin suorituksiin hellästi mutta varmasti.

– Oikeastaan vaimoni on nimennyt sen Tarmoksi. On kuulemma aina niin tarmokkaasti pystyssä!

Naisen sukupuolielintä kutsuttiin taas esimerkiksi mirriksi tai kukaksi.

– Sillä on lempinimi Cookie. Entinen mieheni sen on aikoinaan lanseerannut ja pidin nimestä, koska se on jotenkin kiva ja leikkimielisesti sopiva.

– Kutsun sitä poikaystäväni kanssa onervaksi, vastaavasti poikaystäväni lemmentyökalu on saanut nimekseen omppu.

– En ole koskaan vielä pohtinut mahdollisten tulevien lapsieni nimiä, mutta jo varhaisteininä nimesin alakertani "Primadonnaksi". Tämä siksi, koska musikaalisena ihmisenä opin, että Primadonna tarkoittaa oopperan naispääosan esittäjää.

Tutustu Helmi-kauppaan!

Katso myös:


Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja