Aku Hirviniemi latasi Tinderin puhelimeensa – teki heti kiusallisen mokan

Hirviniemen ja Katajan elokuvakeskustelu eksyi raiteiltaan –"Latasin Tinderin" 8:20

Sinkkukesää viettävä suosikkinäyttelijä Aku Hirviniemi paljasti Huomenta Suomen haastattelussa ladanneensa puhelimeensa seuranhakusovellus Tinderin.

Uutta Heinähattu ja Vilttitossu -elokuvaa parhaillaan kuvaavat Aku Hirviniemi ja Janne Kataja vierailivat Huomenta Suomen haastattelussa kertomassa elokuvan kuvausten etenemisestä. Viiksekäs kaksikko toimii elokuvassa myös osatuottajina.

Katajan visio on tehdä ”disneyt”, eli luoda elokuva, jossa löytyy huumoria niin aikuisille kuin lapsillekin.

– Komediallinen elokuva, joka soveltuu myös lapsille. En kuvailisi sitä koko perheen elokuvaksi, koska siinä on sellainen klangi, että tädit ja sedät ovat pukeutuneet hassuihin vaatteisiin ja lässyttää, Kataja toteaa.

Ystävysten keskustelu ajautui myös Hirviniemen sinkkukesään. Hirviniemi ja tämän entinen puoliso Niina Lahtinen kertoivat aiemmin keväällä eronneensa vuosi sitten. Hirviniemi kertoi haastattelussa, että hän on tutustunut muun muassa deittipalvelu Tinderiin.

– Latasin Tinderin puhelimeeni, koska halusin nähdä miltä se sovellus näyttää, kun kaikilla kavereillakin se on, Hirviniemi perustelee.

– Jostain syystä puhelimeni oli synkronoitu meidän älytelevisioon ja päivitys meni sinnekin. Siellä oli HBO, Netflix ja Tinder. Eräänä päivänä 10-vuotias tyttäreni kysyi, että iskä miksi meillä on telkkarissa Tinder, näyttelijä tirskuu. 

Katso Hirviniemen ja Katajan haastattelu kokonaisuudessaan videolta artikkelin yläosasta. 

Lue myös:

    Uusimmat