Mainos

Aktiivinen elämäntapa vaatii tärkeitä ravintoaineita – osallistu arvontaan ja voita liput Tanssii tähtien kanssa -finaaliin!

Suosikkiohjelma Tanssii tähtien kanssa vie taas tanssin pyörteisiin tänä syksynä. Kilpailijat joutuvat koville intensiivisissä koreografiaharjoituksissa. Tiukkojen treenien vastapainona on tärkeää pitää omasta hyvinvoinnistaan huolta.

Tanssii tähtien kanssa -viihdeohjelmassa nähdään tänä syksynä jo 12. tuotantokausi. Tanssiparketille on jälleen koottu upea tähtikaarti ja tanssisuorituksia päästään arvioimaan yhdessä tutun tuomariston kera. Harjoittelun täyteisen ja hektisen arjen keskellä on tärkeää pitää huolta itsestään ja jaksamisestaan, eikä vähiten nivelistään ja lihaksistostaan.

VitaePro on tänä vuonna Tanssii Tähtien Kanssa -viihdeohjelman yhteistyökumppani, ja sen myötä tarjoamme myös sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan seuraamaan tanssin pyörteitä suorassa lähetyksessä.

Osallistu arvontaan ja voita upeita palkintoja!

Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken viikkopalkintoja, jotka sisältävät kaksi pääsylippua Tanssii Tähtien Kanssa live-lähetykseen sekä paketillisen (7 viikon annos) VitaePro-ravintolisää. Viikkopalkinnot arvotaan TTK-kauden aikana viikoilla 40–47.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan lisäksi kaksi lippua Tanssii Tähtien Kanssa -finaaliin! Finaaliliput arvotaan 20. marraskuuta. Arvonnan tarkemmat säännöt löytyvät täältä.

Kilpailu on päättynyt.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja