Aki Manninen ja Rita Niemi-Manninen viettävät seitsemättä hääpäiväänsä – mies muistelee parin rakkaustarinan alkua: "Sain kolme kertaa pakit"

Tällainen on Aki Mannisen ja Rita Niemi-Mannisen ostama saari 1:33
Aki Manninen ja Rita Niemi-Manninen ostivat oman saaren – tällainen se on

Aki Manninen ja Rita Niemi-Manninen juhlistavat seitsemättä aviovuottaan.

Tosi-televisiosta ja sosiaalisesta mediasta tuttu yrittäjäpariskunta Aki Manninen ja Rita Niemi-Manninen viettivät elokuun alussa seitsemättä hääpäiväänsä.

Aki postasi Instagram-tililleen otoksen, jossa hän ja Rita poseeraavat hempeissä tunnelmissa. Akin käsivarsilla lekottelee parin Donna-tytär.

– Hyvää hääpäivää rakas. Nyt minä tiedän mitä rakkaus on. Tässä olen haavoittuvainen ja polvillani elämän edessä. Kiitos rakas, Aki kirjoittaa perhepotretin yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mies kertoi Instagramin Tarinat-osiossa sanoneensa ystävilleen vuonna 2009, että Rita Niemi on hänen tuleva puolisonsa.

– Heti perään 2012 pääsin halaamaan häntä kadulla kun hän oli menossa MM-kisoihin ja sen jälkeen 2013 sain häneltä kolme kertaa pakit. Sitten kun hän tuli kerran mun autoon, niin tässä on lopputulos, Aki sanoo ja kääntää kameran kohti parin 3-vuotiasta Donna-tytärtä.

Pariskunta teki tosi-tv-debyyttinsä Temptation Island Suomi -ohjelman ensimmäisellä kaudella, joka esitettiin vuonna 2015. Heillä on yhteinen hyvinvointialan yritys.


Lue myös:

    Uusimmat