Aki ja Rita Manninen yhdessä jo seitsemän vuotta – julkaisivat vuosipäivän kunniaksi nostalgisia kuvia: "Rakastan edelleen"

6:40

Tositelevisiosta tuttu pariskunta Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen ovat olleet yhdessä seitsemän vuotta. Pariskunta muisteleekin nyt suhteensa alkutaivalta sosiaalisessa mediassa. 

Rita kertoo Instagram-päivityksessään, että heidän suhteensa oli menoa heti ensitreffeistä lähtien. 

– Seitsemään vuoteen mahtuu jos jotain ja kaikki jutut OLLAAN TEHTY YHDESSÄ!!! Wow‼️En olisi ikinä uskonut, että kohtalo tuo tällaisen maksimaalisen rakkaustarinan mun elämääni, Rita ylistää tekstissä. 

Hän on julkaissut kuvia heidän suhteensa eri vaiheista. Niin raskausajalta kuin häistä. Akilla ja Ritalla on yksi vuotias Donna-tytär. 

He menivät naimisiin viisi vuotta sitten. 

Voit selata kuvia sen vasemmalta. 

– Vaikka välillä roiskuu kahden paksupäisen pässin temperamentit,  niin sitten taas rakastetaan niin maan perkuleesti! Rita jatkaa kirjoituksessaan. 

Myös Aki muistelee rakkaustarinan alkua Instagramissa nostalgisella kuvapäivityksellä. 

– 7 vuotta takana yhteistä latua, välillä hiihdetään niin, että välissä on se 7 metriä. Kun soudetaan niin vene on välissä.  Rakastan edelleen, Aki kirjoittaa. 

Pariskunta on puhunut avoimesti julkisuudessa seksielämästään ja siitä, miten se on muuttunut lapsen saannin myötä. 

– Kyllähän se perhana vaikuttaa, kun olet päivän vaihtanut kakkavaippoja, imettänyt ja olet nukkunut huonosti. Ei silloin se ole ensimmäisenä mielessä. Kyllä sinäkin nukut ja kuorsaat tuolla sohvalla, kun mulla saattais tehdä illalla mieli, Rita totesi maaliskuussa julkaistulla YouTube-videolla. 
Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja