Mainos

Äiti synnytti kaksoset, joista toinen kuoli – vanhemmat todistivat uskomattoman asian

Etkö usko ihmeisiin? Tämä tarina muistuttaa meitä siitä, että ihmeitä voi todella tapahtua.

Australialaispariskunnan Kate ja David Oggin yksi suurimmista haaveista oli perustaa perhe – mutta vauvaa ei kuulunut. Silti he jatkoivat yrittämistä sinnikkäästi vuosien ajan. Joten voimme vain kuvitella sitä onnea ja riemua, mikä heitä kohtasi heidän kuultuaan Katen odottavan lasta – mutta ei vain yhtä, vaan kahta. He odottivat kaksosia. Yhtä tyttöä ja yhtä poikaa, Emilya ja Jamieta.

Kaksoset kuitenkin olivat tulossa maailmaan ennen aikojaan. Kate oli vasta hieman yli kuudennella kuulla raskaana, kun synnytys alkoi. Ja tilanne kääntyi painajaismaiseksi.

Molemmat lapset syntyivät alateitse vain kahden minuutin erolla. Mutta toinen lapsista ei päästänyt pihaustakaan. Tämä ei hengittänytkään. Sydämentykytykset kaikkosivat.

Henkilökunta yritti kaikkensa, mutta 20 minuutin jälkeen he luovuttivat.

Kätilöt kertoivat järkyttävät uutiset – heidän poikavauvansa Jamie oli kuollut. Mitään ei ollut enää tehtävissä.

Kuvakaappaus: Daily Mail

Mutta Kate ja David eivät suostuneet päästämään irti. He pyysivät muita poistumaan huoneesta. Tuore isä kiipesi vaimonsa vierelle, ja he ottivat kuolleen poikavauvansa lämpimään syleilyynsä ja kuiskuttelivat tämän korvaan lämpimiä sanoja. He sanoivat pienelle vauvalleen hyvästit.

Ja sitten tapahtui jotain ihmeellistä: yhtäkkiä he tunsivat jonkin liikehtivän.

–  Hän (vauva) yhtäkkiä yskäisi... ja sitten avasi silmänsä. Hän hengitti ja otti kiinni Daven sormesta, perheen äiti kertoi Daily Mailille.

Edes lääkäri ei voinut uskoa silmiään. Synnytyssairaalan henkilökunta rynnisti paikalle ja kävi ilmi, että poikavauva olikin elossa.

Nyt perheen kaksoslapset ovat kuusivuotiaita – vanhemmat ovat kertoneet heille tarinan siitä, miten pikkusisko oli menettää isoveljensä. Mutta sitten tapahtui jotain upeaa. Jotain, jonka myötä he ovat nyt kokonainen perhe.

Osaatko tosipaikan tullen elvyttää vauvaa? Katso opetusvideo:

1:16

Lähde: Daily Mail

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.