Mainos

Äiti sai tarpeekseen – ei halunnut uhrata lasten onnellisia rantamuistoja vatsamakkaroiden vuoksi

Jessica Turnerin monet ystävät välttelevät uimapuvussa esiintymistä. – Kun me naiset jäämme sivuun epävarmuuksiensa vuoksi, annamme epäterveen mallin lapsellemme, Turner kirjoittaa.

Joka kesä sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Voit joko pukeutua uimapukuusi ja suunnata rannalle – tai jättää rannan väliin. Jessica N. Turnerin monet ystävät valitsevat jälkimmäisen vaihtoehdon.

Huffington Postiin aiheesta vuonna 2014 kirjoittanut Turner pitää tilannetta surullisena. Hän kertoo, että monet hänen tuntemistaan äideistä menevät uima-altaalle lapsensa kanssa, mutta uittelevat vain jalkojaan vedessä. Rannalla he kykkivät aurinkovarjon alla, uskaltamatta uida.

– Kun me naiset jäämme sivuun epävarmuuksiemme vuoksi, annamme epäterveen mallin lapsellemme, ja jäämme samalla paitsi asioista, Turner kirjoittaa.

– Uimapukusi ei määrittele sinua. Se pehmeä vatsa, jota yrität piilottaa? Se on venynyt ja kasvattanut elämän. Reidet, joiden välinen rako on kadonnut? Ne antoivat sinulle voimaa kantaa omaa "rantapalloasi" yhdeksän kuukautta, ja sen jälkeen voimaa kävellä vuosia samalla, kun synnyttämäsi elämä roikkuu lanteillasi. Sinä olet äiti. Sinä olet kaunis.

Turner itse käy lastensa kanssa rannalla ja juoksee mereen huolimatta siitä, mihin suuntaan hänen painonsa on muuttunut sitten edellisen uintireissun. Erään rantapäivän jälkeen hän jutteli lapsensa kanssa päivän tapahtumista.

– Sinä iltana kysyin pojaltani, mikä hänen suosikkiasiansa rannalla käymisessä oli. Arvatkaa, mitä hän sanoi? ”Rannalla juokseminen sinun ja isän kanssa”.

Vuonna 2014 Turner sai myös ilouutisia: hän tuli raskaaksi. Rannalle Turner suuntasi luonnollisesti myös raskausvatsan kasvaessa.

Turnerin lista: Näitä ei aio uhrata ulkonäköpaineiden vuoksi:

 1. "Kieltäydyn jättämästä väliin lasteni korkeita, uima-altaan aiheuttamia kikatuksia epävarmuuksieni vuoksi."
 2. "Uima-altaalla en anna muiden naisten tuomitsevien silmien estää minua esittelemästä lapselleni sitä ihmettä, joka veden pinnalla kimalteleva aurinko on."
 3. "En anna minäkuvani vaikuttaa lasteni minäkuvaan."
 4. "Kieltäydyn uhraamasta muistoja lasteni kanssa, koska vatsani on pehmeä. Koska loppujen lopuksi kyse ei ole minusta. Kyse on lapsistani."

Turner haluaa antaa lapsilleen kauniita muistoja kesäisistä uintiretkistä: roiskintaa, hyppelyä veteen, ajanviettoa vedessä äidin kanssa.

– Haluan heidän muistavan, että heidän äitinsä oli siellä heidän kanssaan, Turner kirjoittaa.

Muita hän kannustaa samaan.

– Lapsesi tulee muistamaan nuo hetket ja sinun vapautuneisuutesi – ei sitä, miltä näytit uima-asussa.

Kuka on kaunis? Asiaa pohditaan Studio55-ohjelmassa:

25:25

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.