Mainos

Äiti pakkasi pojalleen pyynnöstä joka päivä kahdet eväät – lopulta sydäntäsärkevä totuus paljastui

Amerikkalaisäiti koki elämänsä yllätyksen saatuaan selville poikansa liikuttavan syyn sille, miksi tämä halusi ylimääräiset eväät kouluun.

Josette Duran pakkasi kuukausien ajan pojalleen ylimääräisen lounaan kouluun vain siksi, että poika oli näin pyytänyt. Äiti ei kysellyt, miksi. Hän ajatteli pojan olevan vain nälkäinen.

Sitten hän sai selville totuuden.

Eräänä päivänä äiti lopulta tiedusteli Dylan-pojaltaan, eikö tämä tullut täyteen yhdestä lounaasta. Silloin Dylan paljasti sydäntäsärkevän syyn sille, miksi hän tarvitsi kaksi ruoka-annosta.

– Äiti, se (toinen) on tälle yhdelle pojalle. Hän syö vain hedelmiä lounaaksi. Voitko tehdä hänellekin lounaan? En usko, että hänellä on lounasrahaa.

Duranin sydän särkyi ja suli samaan aikaan. Hän oli ylpeä pojastaan, mutta hänestä tuntui pahalta pojan ystävän vuoksi.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Nyt kaikki voivat syödä"

Kun pojan äiti sai kuulla, mitä Duran oli tehnyt, hän otti yhteyttä kouluun ja toivoi voivansa korvata Duranille tämän vaivannäön. 

– Hän sanoi: "Tiedän, ettei tämä ole paljon, mutta sain juuri töitä, ja tiedän, että olet ruokkinut poikaani", Duran kertoi Facebookin live-videossaan.

Mutta Duran ei ottanut vähävaraisen yksinhuoltajaäidin rahoja vastaan. Sen sijaan, hän laittoi hyvän kiertämään vielä pidemmälle. Duranin valmentama tyttöjen lentopallojoukkue keräsi yli 400 dollaria Duranille, mutta Duran kiikutti rahat koulun lounasruokalaan. Hän maksoi rahoilla kaikkien lasten velan puolella olevat lounastilit.

– Nyt kukaan koulussa ei ole velkaa ja kaikki voivat syödä, liikuttunut Duran kertoi videolla.

Duran itse tietää, miltä tuntuu olla vähissä varoissa. Hän kertoo olleensa Dylanin kanssa koditon jonkin aikaa. Äiti kertoo asuneensa autossaan ja ruokarahojen olleen tiukilla.

2:20

Lähteet: CBS, KCCI

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.