Mainos

Äiti näki vastasyntyneen vauvansa kasvot ja halusi luopua lapsestaan – hoitajalta ja lääkäriltä uskomaton teko

Lääkäri ja sairaanhoitaja adoptoivat vakavan sairauden kanssa syntyneen vauvan, jota vanhemmat eivät halunneet.

Intialaisessa sairaalassa syntynyt Adam sairasti syntymästään lähtien harvinaista geneettistä sairautta.

Adam syntyi ilman silmäluomia ja nenää. Lisäksi pienen pojan jalat olivat yhteen kasvaneet, eikä hänellä ollut käsiä. Adam oli kuitenkin muutoin täysin terve: hänellä oli vahva sydän, normaalisti kehittyneet aivot ja toimivat keuhkot.

Vastasyntyneen pojan vanhemmat eivät kuitenkaan halunneet poikaansa. Vanhemmat ilmoittivat jo sairaalassa, etteivät halunneet viedä poikaansa kotiin.

Pienen pojan auttoivat elämään aviopari Raja ja Jessica Paulraj – lääkäri ja sairaanhoitaja. He eivät pystyneet hyväksymään Adamin vanhempien reaktiota, ja päättivät adoptoida pojan.

Adamilla todettiin syntyessään harvinainen geneettinen sairaus (eng. Bartsocas-Papas Syndrome), joka vaati hoitoa. Adoptiovanhemmat veivät pienen pojan heti erikoislääkärille ja poika päädyttiin leikkaamaan useaan kertaan. Poika leikattiin Yhdysvalloissa, Pohjois-Carolinassa.

Pariskunnalla ei kuitenkaan ollut varaa leikkaukseen. Apu löytyi läheltä: yhteisö, jossa pariskunta asui, keräsi yhdessä huikean 100 000 dollarin eli reilun 90 000 euron summan, jolla kulut saatiin katettua.

– Tuleeko hänestä täydellinen? Kyllä, hän itseasiassa on jo täydellinen. Tuleeko hänestä muiden silmissä normaali? Ei koskaan, Adamin leikannut lääkäri John van Aalst kommentoi pojan tulevaisuutta.

Adamin kerrotaan olevan nykyään terve ja iloinen pieni poika. Mitä tulee harvinaiseen sairauteen, pystyy poika leikkausten ansiosta nyt sulkemaan silmänsä ja avaamaan suunsa.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.