Äiti lavasti tyttärensä kuoleman ja piti tälle hautajaiset: "Olin aika ällistynyt"

Amerikkalaisnaisen äiti lavasti tyttärensä kuoleman ja piti tälle hautajaiset ilmeisesti huijatakseen sukulaisilta rahaa, kertoo muun muassa People. Huijaus selvisi tytölle muistotilaisuudesta jaettujen kuvien kautta.

Missourissa 10. marraskuuta Brittany Johnson-Websterin läheiset kokoontuivat paikalliseen kirkkoon suremaan nuoren naisen kuolemaa. Hautajaiset vaikuttivat kaikin puolin tavallisilta. Kirkossa oli saarna, puheita ja sen jälkeen muistotilaisuus, jossa syötiin ateria.

Hautajaisista poikkeukselliset teki kuitenkin yksi asia: Brittany oli todellisuudessa elossa.

Amerikkalaisnainen kertoo paikalliselle uutiskanavalle, että sai tietää omasta "kuolemastaan" nähtyään kuvan omasta muistokirjoituksestaan.

Sen mukaan Brittany olisi menehtynyt lokakuun lopussa auto-onnettomuudessa. Hän oli järkyttynyt.

– Olin aika ällistynyt. Se oli tunteiden tulvaa, Brittany sanoo.

Läheisen kuolema aiheuttaa suurta surua. Aiheesta keskustellaan alla olevalla videolla! (Artikkeli jatkuu videon alla.)


Tarkoituksena ilmeisesti saada sukulaisilta rahaa

Brittanyn äiti oli ilmeisesti järjestänyt tyttärensä hautajaiset huijatakseen läheisiltä ja suvulta rahaa. Brittanyn on kasvattanut hänen isovanhempansa.

Brittany oli äitinsä teosta järkyttynyt, mutta vielä enemmän pettynyt siitä, kuinka monet ihmiset hän oli saanut manipuloitua mukaan.

– Veljeni oikeasti kuoli ja nyt äitini lavastaa minun kuolemani. Olin järkyttynyt, olin vihainen, mutta ennen kaikkea olin surullinen, Brittany kuvaa.

– Pyydän anteeksi hänen tekojensa puolesta.

Brittany kertoo ottaneensa tapauksen seurauksena yhteyttä äitiinsä, mutta hän ei ole saanut tältä vastausta. Äidin olinpaikka ei ole selvillä.

Lähteet: PeopleYahoo Lifestyle

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja