Äiti lauloi pienille lapsilleen samalla, kun tukehdutti heidät kuoliaaksi – oikeuden asiakirjat paljastavat julmia yksityiskohtia kolmen lapsen kuolemasta Yhdysvalloissa

1:33
Video: Äiti tunnusti tappaneensa kolme pientä lastaan – kolmevuotias yritti estää sisarensa kuoleman taistelemalla äitiään vastaan

Yhdysvalloissa, Arizonan osavaltion pääkaupungissa Phoenixissa 22-vuotiaan äidin epäillään tukehduttaneen kolme pientä lastaan kuoliaaksi maanantaina. Oikeuden asiakirjoista on ilmennyt lasten viimeisistä hetkistä yksityiskohtia, jotka voivat järkyttää herkimpiä.

Poliisin mukaan 22-vuotias äiti on tunnustanut tappaneensa 3-vuotiaan poikansa, 1-vuotiaan tyttärensä ja seitsenkuisen tyttövauvansa perheen kodissa Phoenixissa, kertoo paikallinen Arizona Records -lehti. 

Oikeuden asiakirjojen mukaan äiti tappoi ensin 1-vuotiaan tyttärensä. Tyttö oli taistellut vastaan potkien ja riuhtoen, mutta äiti oli pidellyt kättään hänen suunsa peitteenä.

Silloin 3-vuotias poika oli huutanut äidilleen ja pyytänyt häntä lopettamaan. Hän oli myös lyönyt äitiään kasvoihin ja muualle kehoon. Äiti ei kuitenkaan välittänyt ja jatkoi tekoaan.

– [Nainen] tiesi tappaneensa yksivuotiaan, kun hän lakkasi liikkumasta, poliisi kirjoitti lausunnossaan.

Lapsen ruumiin nainen vei kylpyhuoneeseen.

Lasten isä ja täti viereisessä huoneessa

Asunnossa asui äidin ja lasten lisäksi myös heidän 30-vuotias isänsä ja 49-vuotias nainen, jota kutsuttiin naapurien mukaan ”tädiksi”. Lasten äiti oli yksin asunnossa, kun hän tappoi 1-vuotiaan tytön.

Äiti oli jahdannut 3-vuotiasta poikaa, joka oli yrittänyt estää sisarensa tapon, mutta lopetti miehen ja tädin palattua asuntoon. Jonkin ajan päästä äiti sanoi menevänsä vaihtamaan pojan vaatteet ja vei hänet yläkertaan.

Siellä hän kaatoi pojan lattialle ja esti ruumiinpainollaan poikaa liikkumasta. Hän tukehdutti hänet pitämällä kättään kasvojen päällä. Äiti kertoi poliisille laulaneensa pojalle samalla, kun tämä oli tarttunut häntä rintakehästä teon aikana.

Sen jälkeen hän syötti seitsenkuisen tyttövauvan, odotti hänen nukahtavan ja lauloi myös hänelle samalla, kun tukehdutti hänet kädellään. Lasten isä ja täti olivat teon aikana viereisessä huoneessa.

Äiti asetteli lapset sohvalle asentoon, jossa he näyttivät olevan päiväunilla. Washington Postin mukaan lasten täti soitti poliisit asunnolle myöhään maanantai-iltana.

Kolmen miljoonan takuut

Lasten tappamisen tunnustaneella äidillä on historiaa metamfetamiinin kanssa, mutta poliisiraportin mukaan hän ei ollut tekohetkellä aineiden vaikutuksen alaisena. Todistajien mukaan hän oli käyttäytynyt ”oudosti” useita päiviä ennen kuolemia.

Nainen on pidätetty ja häntä syytetään kolmesta murhasta. Tuomari määräsi hänelle 3 miljoonan dollarin takuut, jotka nainen koki oikeudessa liian korkeiksi vedoten työttömyyteensä.

– Se on suuri summa, minä tiedostan sen. Ajattelen, että se on sopiva [summa] ajateltuna syytteisiin, jotka olemme kuulleet luettavan, takuista päättänyt tuomari totesi oikeudessa.  

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.