Äiti kirjoittaa hauskoja viestejä lastensa eväspusseihin – nyt muutkin haluavat niitä itselleen: "On välttämätöntä, että lasten kanssa on huumoria"

Humoristisen amerikkalaisäidin lapsilleen kirjoittamat passiivis-aggressiiviset viestit ovat saavuttaneet suursuosion sosiaalisessa mediassa. Aiheesta uutisoivat muun muassa Today ja Scary Mommy.

Vanhemmuus voi olla ajoittain todella rankkaa, mutta siihen auttaa huumori! Näin uskoo ainakin kalifornialainen kahden lapsen äiti ja bloggaaja Whitney Cicero, joka on alkanut kirjoittamaan lastensa koulueväspusseihin tussilla viestejä, joita kuvaillaan osuvasti passiivis-aggressiivisiksi.

Cicero alkoi alun perin purkamaan stressiään lasten eväspusseihin kirjoitetuilla viesteillä, jotka hän teki vitsillä – ja joita myös 14-vuotias tytär ja 12-vuotias poika nyt arvostavat.

"Fortnite ei ole uravalinta", eräässä pussissa lukee. Toisessa: "Siivoa huoneesi."

Ja kolmannessa: "Olisin voinut nukkua pitkään ja uneksia Idris Elbasta, mutta sen sijaan nousin ylös ja pakkasin tämän. Sinun on parempi syödä se."

Katso alta myös humoristinen video asioista, josta tiedät olevasi vanhempi! (Artikkeli jatkuu videon alla.)


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Aloitin ensin passiivis-aggressiivisten viestien kirjoittamisen lasteni lounaspusseihin, koska piti valita joko se tai heidän myrkyttäminensä. Tyttäreni vakuutti minut, että ne ovat hauskoja ja aloin julkaisemaan niistä kuvia Instagramiin, Cicero kirjoittaa yhden jakamansa kuvan yhteydessä.

Pussien suuri suosio yllätti Ciceron, ja nyt hän on alkanut myydä samanlaisia viestejä sisältäviä pusseja seuraajilleen Facebookissa ja bloginsa kautta!

Ensimmäinen erä pusseja on jo myyty loppuun. Nyt äidiltä on toivottu jopa samanlaisia aviomiehille osoitettuja pusseja.

Huumori on välttämätöntä lasten kanssa

Ciceron mukaan hänen lapsensa tietävät, että hän lähinnä vain vitsailee pussien viesteillä. Äidin mukaan huumorintaju tekee teinien vanhemmuudesta hiukan helpompaa.

– On välttämätöntä, että lasten kanssa on huumoria. Me vitsailemme kaikesta – seksistä, huumeista, politiikasta, heidän kehoistaan – en halua heidän ajattelevan, että mikään on tabu. Huumori on mahtava siirtymä merkitsevien keskustelujen käymiseen ja se auttaa rikkomaan jännitystä asioista, jotka voivat olla jokseenkin kiusallisia, Cicero kertoo Today-sivustolle.

– Ja jos meillä ei ole huumorintajua vanhemmuudessa, me kirjaimellisesti menettäisimme järkemme.

Katso lisää kuvia hauskoista pusseista alta!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Meidän täytyy puhua kynsistäsi."

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Joka kerta, kun unohdat lounaasi, nämä kuvat muuttuvat nolommiksi."

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Minäkään en malta odottaa, että sinä ajat" ja"En tiedä miksi sinun lokerosi haisee"

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Juttelin muiden äitien kanssa... Ilmeisesti jotkut ihmiset tuovat koululiikuntavaatteensa pestäviksi. On kulunut 7 kuukautta? Mitä? ja "Jos unohdat tämän lounaspussin, se pysyy tässä työtasolla loppupäivän. Älä soita minulle."

Lähteet: Today, Scary Mommy

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja