Äiti julkaisi "kakkaliukumäestä" kuvan, johon jokainen vanhempi voi samaistua: "Jos et ole valmis kierimään toisen ihmisen ulosteessa, käytä kondomia"

Äiti sai sakot 3-vuotiaan poikansa pissahädän takia – tuomari osoitti inhimillisyyttä 1:39
Tämä äiti sai sakot hänen 3-vuotiaan poikansa pissahädän takia! Onneksi tuomari osoitti inhimillisyyttä

Brittany joutui tahmaisen tilanteen eteen, kun hänen lapsensa kakkasi päälleen ja levitti sitten ulosteen leikkipuiston liukumäkeen. Naisen surkuhupaisa kuvaus vanhemmuudesta on huvittanut jo satoja tuhansia.

Brittany Nichole Berryn lapselle kävi puistossa vahinko, joka on monesta pikkulapsiperheestä tuttu. Nainen päätti lopulta jakaa hupaisat, mutta hieman ällöttävät kuvat tilanteesta, jonka toivoo toimivan "ehkäisyvalistuksena nuoremmalle sukupolvelle ".

– Varoitus, seuraavaksi tarjolla liikaa tietoa – ja kakkaa, huvittunut Brittany kirjoitti Facebookissa julkaisemiensa kuviensa oheen.

Ulostetta oli niskaa myöten

Brittany oli hakenut tyttärensä Sadien koulusta ja he menivät puistoon leikkimään. Paikalla ei ollut muita.

Brittany kävi juoksemassa samalla, kun tyttö puuhaili omiaan. Juoksulta palattuana Brittany istui penkillä, kun näki Sadien laskevan liukumäkeä. Sitten tyttö käveli äitinsä luo, ja Brittany havaitsi hänen housujensa olevan kosteat.

– Ajattelin: "Ok, hän on pissannut vaipan ohi, ei tämä ole iso juttu". Menen hakemaan häntä vaihtaakseni vaippaa ja mitä lähemmäksi tyttöä pääsen, sitä selvemmin voin haistaa, ettei kyseessä ole pissa. No, ei se ole vieläkään iso juttu, mitäs kakkavaipoista, Brittany kuvailee.

Hän meni autolle vaihtamaan Sadien vaippaa ja tajusi pian, että tämä on kakannut kaikkialle. Ulostetta oli vaatteissa ja ihossa lapsen niskaa myöten.

– Haen vaipan ja peppupyyhkeet. Pyyhepakkaus tuntuu kevyeltä... Alan puhdistaa tyttöä ja minulla on vain neljä pyyhettä. Ei tämä ole neljän pyyhkeen kakka, tämä on painepesurilla ja vesipostilla hoidettava kakka.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Sitten kuulen sen kivuliaan vingahduksen..."

Brittany päätti etsiä autosta lisää kosteuspyyhkeitä. Sadie seisoi puolialastomana autiolla parkkipaikalla. Kakkaa oli kaikkialla.

Brittany kaivoi ja kaivoi, muttei onnistunut löytämään yhtään kosteuspyyhkeitä. Sitten hän kuuli takaansa äänen.

– Sitten kuulen sen, sen kivuliaan vingahduksen, kun iho jää kiinni muoviseen liukumäkeen matkalla alas. Katson ylös ja kyllä, tietenkin se on Sadie. Hän liukuu alas liukumäkeä, peppu paljaana, kakan peitossa, ja jättää pitkän vanan kakkaa koko matkalle, Brittany sanoo.

Brittany tuijotti kakkaista tilannetta ja päätti yksinkertaisesti luovuttaa. Hän haki toisen tyttärensä Laylan leikkimästä, kietoi Sadien pyyhkeeseen ja lastasi lapset turvaistuimiin.

– Mutta odottakaa, tämä vain paranee. En voinut jättää kakkaa liukumäkeen, koska se ensinnäkin on kakkaa, ja lisäksi ällöttävää ja pitää kuitenkin siivota.

Liukumäen siivoaminenkin oli katastrofi

Brittanyn kolmas lapsi oli kotona sairaana, eikä hän voinut ottaa sitä riskiä, että Sadiellekin on tulossa vatsapöpö, joka tarttuisi liukumäen pinnasta muihin lapsiin. Brittanyn oli pakko siivota sotku.

Koska perhe asuu viiden minuutin ajomatkan päässä puistosta, Brittany ajoi vauhdikkaasti kotiin, nappasi desinfioivat pyyhkeet kuistilta, ryntäsi takaisin autoon ja ajoi takaisin. Puisto oli Brittanyn onneksi edelleen tyhjä.

Nainen jätti lapsensa ilmastoituun autoon ja meni siivoamaan liukumäen sotkua. Se osoittautui vaikeaksi.

– Alaosan ja yläosan sain helposti, mutta liu'un keskiosaan en ylettynyt. Yritin kiivetä ylös liukua, mutten onnistunut, Brittany kuvailee.

Juoksupyrähdys aiemmin oli imenyt Brittanysta viimeisetkin voimat. Hän päätteli, että ainoa tapa siivota liuku on liukua hitaasti alas ja pyyhkiä liukumäen pintaa samalla.

– Sen sijaan, että ottaisin päävamman riskin, päätin liukua alas jalat edellä, vatsallani, pidellen toisesta reunasta kiinni ja hidastaen näin itseäni yhdellä kädellä, pyyhkien toisella. Se ei ollut helppoa. En näyttänyt elegantilta tai viehättävältä, olen tästä varma, Brittany kuvailee.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Käännyn ja näen auton parkissa..."

Hän kuitenkin sai liukumäen hitaasti mutta varmasti desinfioitua. Laskettuaan alas asti Brittany nousi ylös tyytyväisenä ja ihaili työnsä tulosta. Sitten hän havaitsi parkkipaikalla liikettä.

– Käännyn ja näen auton parkissa, perheen, kaikki mulkoilevat minua... En tiedä, miten kauan he olivat siinä. En kuullut heidän tulevan. He eivät tulleet ulos autosta. Uskon aidosti, että he pelkäsivät minua, olinhan kuitenkin ylipainoinen, nähtävästi lapseton aikuinen, joka leikkii lasten leikkivälineissä, Brittany kuvailee.

"Olemme kaikki kotona nyt, elossa"

Nolostuneena Brittany ryntäsi viemään desinfiointivälineensä roskiin ja syöksyi sitten autoonsa. Kuskin paikalla hän vilkaisi alas ja tajusi olevansa kakan peitossa.

– Tietysti olin. Menin alas liukua jalat edellä. Vaatteeni nappasivat suurimman osan kakasta, Brittany sanoo.

Hän päätti riisua paitansa pois ja ajoi kotiin vain rintaliivit yllään.

– Olemme kaikki kotona nyt, elossa, suihkussa käyneinä, traumatisoituneina, mutta muuten voimme hyvin, Brittany vitsailee tekstissään.

– Tarinan opetus? Ota aina mukaasi ylimääräisiä kosteuspyyhkeitä, ekstravaatteita, ekstrapeittoja, ekstra-kaikkea! Älä koskaan siivoa autoasi. Ja jos et ole henkisesti, tunnetasolla ja fyysisesti valmis kierimään toisen ihmisen ulosteessa, käytä kondomia.

"Monet meistä eivät olisi palanneet puhdistamaan liukumäkeä..."

Sadat tuhannet riemastuivat Brittanyn kohtaamasta kakkahaasteetsa ja intoutuivat jakamaan ja kommentoimaan tekstiä.

– Rakastan sinua. Monet meistä eivät olisi palanneet puhdistamaan liukumäkeä, Julia Maynardkirjoittaa.

– En tiedä, pitäisikö minun surra puolestasi vai kutsua sinua kovisäidiksi! Ehkä molemmat sopivat tilanteeseen! Kiitos nauruista, tarvitsin niitä, Heather Burgess kommentoi.

"Kakkakohusta" julkisuutta saaneelle Brittanylle toivotaankin nyt omaa blogia ja häntä kehotetaan kirjoittamaan kirja. Moni toivoo, että nainen pääsisi televisioon kertomaan tarinansa, joka selvästi piristi tuhansien päivää.  

Lue myös:

    Uusimmat