Äiti nuolaisi tyttärensä jäätelöä – katui sitä ankarasti kuultuaan lapsen tunnustuksen: "Se oli vain pissaa"

Mystinen jäätelönnuolija jäi poliisin haaviin Yhdysvalloissa 0:42
Heinäkuussa Yhdysvalloissa oltiin todellisen mysteerin äärellä: kuka lipoo jäätelöitä kaupassa?

Sidney sai kitkerän opetuksen herkuteltuaan tyttärensä jäätelöllä. Nauruhermoja koettelevasta "vahingosta" kertoo muun muassa uutissivusto UNILAD

Jokainen lapsen vanhempi tietää, että pikkulapset tutustuvat maailmaan makunystyröidensä avulla – ja lapsi viis veisaa siitä, nauttiiko herkkunsa kylppärin lattialta tai hiekkalaatikon hiekan seasta.

Mikäli pikkuinen tarjoaa osan murkinastaan vanhemmalleen, tämän kannattaa suhtautua tilanteeseen varautuksella: sitä ei koskaan tiedä, missä kyseinen ruoanmurunen on käynyt!

Tyttären tiukka tuijotus herätti epäilykset

Sidney Anderson jakoi vastikään Someone Hold My Beer -sivustolla hauskan ja opettavaisen tarinan hänen tyttärelleen käymästä "vahingosta".

– Luovutan näiden lasten suhteen! Sain tänään kovan opetuksen, johon en ollut osannut varautua, ja josta minulle jäi trauma, Sidney aloitti julkaisunsa.

Perheenäiti oli ostanut 4-vuotiaalle Blakelylle pehmiksen, jota pieni tyttö ei jaksanut syödä loppuun. Tyttö antoi puoliksi syödyn tuuttinsa äidilleen.

Kun Sidney lipoi jäätelöä, hän huomasi tyttärensä tuijottavan häntä vekkuli virne naamallaan. Äiti alkoikin pohtia, mitä ihmettä tytöllä oli mielessään.

– Olin peloissani. Ajattelin hänen pudottaneen jäätelön huoneessaan, ja että hän ei uskaltanut kertoa siitä, äiti aprikoi.

Tytön tunnustus herätti kysymyksiä

Kunpa kyse olisikin ollut vain lattialle pudonneesta jäätelöstä. Pikkutytön paljastus oli nimittäin jotain paljon inhottavampaa.

– Ja sitten tämä hölmö sanoo: ’Minä vahingossa pyyhkäisin takapuoltani jäätelöllä’. Anteeksi mitä, äiti kysyi useamman huutomerkin kera.

Miten oli mahdollista, että tyttö oli ”vahingossa” pyyhkinyt hanuriaan jäätelöllä? Entä, miksi ihmeessä hän antoi jäätelön äitinsä syötäväksi tämän ”vahingon” jälkeen?

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

”Se oli vain pissaa äiti”

Blakelylla oli vastaus hänen äitiään askarruttaviin kysymyksiin. Pikkutyttö oli kesken jäätelönsyönnin asioinut vessassa, kun puurot ja vellit olivat menneet pikkutytöllä sekaisin. 

– Pyyhin vahingossa väärällä kädellä. Mutta se oli vain pissaa, äiti, tytär lohdutti järkyttynyttä äitiään.

Blakely oli oikessa, Sidneylle olisi voinut käydä pahemminkin – olisihan Blakelyn jäätelöstä saattanut irrota pahempikin jälkimaku.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: NZ Herald, UNILAD, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat