Mainos

Äiti julkaisi hyytävät kuvat sairaalasta: "Kärsin 14 tuntia anellen ja rukoillen tyttäreni hengen puolesta"

Amerikkalaisäiti sai viestin, jota jokainen vanhempi pelkää.

Massachusettsissa asuva Melissa Aho sai jokaisen vanhemman pelkäämän viestin, jossa kerrottiin, että tyttärellä ei ole kaikki hyvin.

Äiti on nyt jakanut kuvat teini-ikäisestä Ryleigh-tyttärestään sairaalassa varoittaakseen muita alaikäisenä tapahtuvan juomisen vaaroista. Hän toivoo, että kuvia jaetaan runsaasti.

Jos päivitys kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Viime lauantaina 15-vuotias tyttäreni pyysi päästä yökylään kaverilleen ja elokuviin. Sanoin kyllä. Hän on aina ollut hyvä kommunikoimaan kanssani ja kertomaan, missä mennään. Mutta sinä iltana hänen suunnitelmansa muuttuivat ja se, mitä siitä seurasi, on jotain, mitä yhdenkään perheen ei tulisi kokea, äiti kirjoittaa.

Äiti kertoo saaneensa Facebook-viestin yhdeltä aamuyöstä, jossa kerrottiin, että joku toinen oli ilmoittanut Ryleigh'n makaavan jossain sammuneena. Äiti yritti välittömästi soittaa tyttärelleen useita kertoja, mutta tämä ei tietenkään vastannut.

Äidin ja Ryleigh'n onneksi tyttö, joka oli puhelun saanut, oli lähtenyt etsimään sammunutta ystäväänsä ja toi tämän lopulta äidin pihatielle.

Aho kuvailee, kuinka löysi auton takapenkiltä tajuttoman tyttärensä. Ryleigh oli yltäpäältä oksennuksessa ja hänen suunsa vaahtosi. Äidille kerrottiin, että Ryleigh oli juonut vodkaa, mutta oli epäselvää, oliko käytössä ollut muitakin aineita.

Tyttö kiidätettiin sairaalaan, jossa lääkärit kertoivat, ettei Ryleigh enää hengittänyt omillaan.

– Kärsin 14 tuntia anellen ja rukoillen tyttäreni hengen puolesta kokien muistikuvia siitä hetkestä alkaen, jolloin hän syntyi, hänen ensimmäisestä hymystään ja kikatuksestaan, ensimmäisestä kerrasta, jolloin hän sanoi 'äiti', hänen ensimmäisestä askeleestaan, hänen ensimmäisestä syntymäpäivästään, ensimmäisestä koulupäivästä, ystävyydestä, yökylästä, sairaudesta, koulun loppumisesta, yksityisistä äiti-tytär-hetkistämme, nauramisesta, vitsailusta, juoksemisesta, hellittelystä ja niin edespäin, ajattelin hänen sisaruksiaan ja mitä hänen menettämisensä tekisi heille ja muulle perheellemme ja kaikille, jotka rakastavat häntä, äiti kirjoittaa.

Auttamisesta ei joudu pulaan

Lopulta, pitkän odotuksen jälkeen, Ryleigh heräsi. Hän on päässyt kotiin toipumaan, mutta hän kärsii edelleen muun muassa hengitysvaikeuksista.

Selvisi, että useimmat paikalla olleista teineistä eivät olleet halunneet soittaa vanhemmilleen tai hätäkeskukseen, sillä he pelkäsivät joutuvansa itse pulaan.

Äiti haluaakin muistuttaa, ettei auttamisesta joudu koskaan tilille.

– Sinä pystyt pelastamaan arvokkaan elämän, äiti vetoaa.

Äiti kertoo, että vain yksi ihminen hankki apua, ja häntä on kiittäminen siitä, että Ryleigh ei menehtynyt.

– Se yksi tyttö pelasti tyttäreni hengen ottamalla yhteyttä henkilöön, joka pystyi ottamaan puolestaan yhteyttä minuun. Ja jos häntä ei olisi ollut, totuus on se, että hautaisin tytärtäni tällä viikolla. Vanhemmat, jakakaa tämä lastenne kanssa, jotta he näkevät alaikäisenä juomisen vaarat ja sen, mitä se voi tehdä, Aho kirjoittaa.

Päivityksellä on jo yli 34 000 jakoa.

Video: Kuinka hyvin suomalaiset auttavat pulaan joutunutta?

2:27

Lähde: Fox News

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.