Mainos

Äiti järkyttyi pahasti tuntemattoman sanoista: "Jos minulla olisi punatukkainen lapsi, hukuttaisin sen"

Tuntemattomien ihmisten ajattelemattomat tai harkitut negatiiviset kommentit voivat satuttaa suuresti niin netissä kuin kasvokkainkin. Järkyttävän kommentoinnin kohteeksi joutui myös englantilaisen naisen yksivuotias lapsi. 

26-vuotias äiti Tasha Kneen oli kiireisessä pubissa Nottinghamissa reilun vuoden ikäisen tyttärensä Ruby-Mae Lordin kanssa. Kaksikko oli ollut jouluostoksilla, ja päätti poiketa pubissa syömässä.

Kneen kertoo, että ennen kuin hän oli päässyt edes istumaan, tuntematon nainen lähestyi heitä ja sanoi: "Jos minulla olisi punatukkainen lapsi, hukuttaisin sen."

– Se todella pahoitti mieleni, menin pois tolaltani. Sanoin 'kuinka voit sanoa noin pienestä lapsesta, joka ei voi edes puolustaa itseään?' Kneen kertoo Nottingham Postille.

Kneenin mukaan yksi paikan esimiehistä tuli kysymään, mikä oli naisten ongelma. Äiti valitti törkeästi käyttäytyneestä, noin kaksikymppisestä naisesta, jonka jälkeen naista pyydettiin poistumaan paikalta.

Silti järkyttynyt äiti ei halunnut jäädä enää pubiin, vaan hän lähti paikalta lähes välittömästi. Kneen ei aio palata saman ketjun pubeihin enää tapauksen takia.

The Joseph Else -pubin edustaja kertoo, että he eivät suvaitse vastaavaa käytöstä ravintolassaan ja painottivat, että äitiä ei pyydetty poistumaan paikalta.

***

7:29

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.