Äiti halusi askarrella lelun kuolleen lapsensa muistoksi – liikkeen vastaus aiheutti someraivon: "Täydellistä myötätunnon puutetta"

Ashley olisi halunnut kunnioittaa menehtyneen tyttärensä muistoa teematapahtumassa, mutta yrityksen viestinnän mukaan kuolleen tytön lipun käyttäminen ei olisi mahdollista.

Ashley Guevara ja Joey Duvall joutuivat kokemaan jokaisen vanhemman pahimman painajaisen. Heidän harvinaista, geneettistä sairautta sairastava tyttärensä Dahlia menehtyi vain kuuden kuukauden iässä keuhkokuumeen aiheuttamiin komplikaatioihin, kertoo ABC13.

Perhe voitti lapsilleen liput teemapäivään

Kun Dahlia oli haudattu, amerikkalainen Ashley sai postissa kipeän muistutuksen tyttärensä lyhyestä elämästä. Hän sai tietää, että oli voittanut pääsyn Build-A-Bear-yrityksen teemapäivään: yritys tarjoaa asiakkaille mahdollisuutta rakentaa itse oma pehmolelu, ja teemapäivässä lelun hinta muodostuisi asiakkaan iän mukaan.

Ashley oli aiemmin hakenut lippuja kahden tyttärensä vuoksi: Dahlia oli päässyt sairaalasta, ja perhe olisi halunnut viettää hauskan päivän leluja valmistaen.

Kohtalo kuitenkin päätti toisin.

"Asiakkaan täytyy olla läsnä maksaakseen"

Koska Dahlia oli menehtynyt, Ashley päätti tarkistaa, voisiko vielä osallistua teemapäivään. Hänen toiveenaan oli rakentaa muistonalle Dahlialle.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Ashley kysyi asiasta Facebookissa. Naisen järkytykseksi leluyrityksen vastaus oli kieltävä.

– Tämä on suunniteltu kaupassa tapahtuvaksi kokemukseksi asiakkaillemme. Siksi asiakkaan täytyy olla läsnä maksaakseen ikänsä mukaisen hinnan, yritys kirjoitti ja pahoitteli suuresti Ashleyn perheen menetystä.

Ashley oli järkyttynyt.

– Minusta se tuntui siltä, kuin he olisivat sanoneet, että tyttö pitää kaivaa ylös ja tuoda paikalle, hän kuvailee.

Facebook-yhteisö raivostui

Facebook-yhteisö oli kuitenkin nähnyt Ashleyn viestin. Kun Build-A-Bear kielsi perheeltä nallen rakentamisen teemapäivässä, se synnytti vastalauseiden aallon. Moni ihmetteli vastausta yhtiön Facebook-sivulla.

– Kun ottaa huomioon tilanteen, olisi luullut, että keksitte paremman, mukavamman vastauksen, Emily Rose Baldwin suomii Facebookissa.

– Täydellistä myötätunnon puutetta, Nichole Ann kirjoittaa.

Asia on soviteltu

Build-A-Bearin puhemies lähetti WTVD-TV:lle viestin, jossa kertoi keskustelleensa Ashleyn kanssa suoraan ja pahoitelleensa syvästi ketjun alkuperäistä vastausta.

– Teemme perheen kanssa yhteistyötä löytääksemme ajan, jona he voisivat vierailla liikkeessämme henkilökohtaista – ja toivon mukaan erityistä – meidän tarjoamaamme kokemusta varten, aikana, joka on heille sopivin, puhemies toteaa.

Ashley ja Dahlia. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Ashley on vastauksesta iloinen. Hän halusi alun perinkin vain rakentaa lelun tyttärensä muistolle.

– Se merkitsisi meille valtavasti. Se olisi pieni palanen häntä, joka meillä olisi ikuisesti. Meillä voisi olla pieni osa Dahliaa mukanamme aina.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja