Aira Samulin ex-miehestään: Ekku auttaa pihatöissä

Hell's Kitchen -illalliselle saapunut Aira Samulin nauttii kauniista kesästä ja pitää huolta rakkaasta Hyrsylän mutkastaan.

Hyrsylän mutkassa on käynnissä kesäsesonki, ja Aira Samulinilla riittää töitä.

– Sen ylläpitäminen tarkoittaa, että töitä on joka päivä esimerkiksi puutarhassa. Työt eivät lopu.

– Hyrsylän mutka viettää 30-vuotisjuhlavuottaan, ja otan siellä vieraita vastaan ja pidän heistä huolta. Lisäksi heinäkuun toisena sunnuntaina järjestän perinteisen suvipäivän, jolloin paikan päälle voi tulla etukäteen ilmoittamatta.

Samulinin ex-aviomies Ekku Peltomäki asuu edelleen Hyrsylän mutkassa, ja hänestä onkin Samulinille suuri apu paikan hoidossa.

– Me olemme hyviä ystäviä. Kun on yli 40 vuotta tunnettu, ja siitä 30 vuotta oltu avioliitossa, niin kai sitä voi sietää toista, kun on näin kauan sietänyt, Samulin nauraa.

– Ekku on pehtoori ja tekee puutarhatöitä. Hän hoitaa nurmikot, istuttaa ja kaataa metsää. Nytkin hänellä on käsi melkein poikki, kun hän on metsässä raivannut sahan kanssa.

Hyrsylän mutkan puuhien lisäksi Samulinilla riittää muitakin projekteja, muun muassa Pori Jazzeilla esiintyminen.

– Lisäksi minulla on kaksi isoa projektia, joista toinen on Bulevardilla sijaitsevan asuntoni remontointi, ja toinen on Miina Äkkijyrkän Woima-sonnin siirtäminen Hyrsylän mutkaan. On vaikea vain löytää kuljetusfirmaa, joka saisi sen kuljetettua. Nämä ovat saaneet nyt lomakaudella levätä, mutta palaan niihin heti, kun lomat loppuvat, Samulin suunnittelee.

(MTV3 - TUULI LINDGREN)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja