Aikuinenkin nainen voi olla värikäs! Kuningatar Elisabet näyttää mallia

Kuningatar Elisabet tiedetään näyttävän väristen asujen käyttäjänä ja värikoodattujen sateenvarjojen suosijana. Tämä kuninkaallinen on hyvä malli muille aikuisille naisille – ole rohkea ja pukeudu syksyn piristykseksi sävy sävyyn!

Koko vuoden 2012 60-vuotiasta valtakauttaan juhliva kuningatar Elisabet II avasi lokakuussa uudistetun Lontoon Jubilee Gardensin. Sateisen kotimaansa keleihin varautunut kuninkaallinen nähtiin tilaisuudessa sävy sävyyn takkinsa ja hattunsa kanssa suunnitellulla sateenvarjolla, jonka reunaa koristi veikeän violetti raita. Rouva tunnetaan innokkaana värien suosijana, eikä tämä asu ollut poikkeus. Violetti ei tosin huhujen mukaan ole Elisabetin lempiväri, vaan naisen kerrotaan mieltyneen siniseen.

Kuningattaren tiedetään harrastavan tilaustyönä teettämiään läpinäkyviä sateensuojia, joita hänellä on montaa eri sävyä: violettia, punaista, turkoosia, keltaista, vaaleanpunaista, vaaleansinistä ja esimerkiksi burgundinpunaista. Varjot suojaavat kuningatarta, mutta näyttävät samalla, mitä sisällä tapahtuu – eihän kuningatar halua, että innokas häntä katsomaan tullut joutuisi pettymään!

– Värit saadaan yleensä vastaamaan melko tarkkaan toivottuja sävyjä, paljastaa sateenvarjojen valmistaja Nigel Fulton.

Lue myös:


AVA

Kuvat: Getty Images

Lähde: Daily Mail, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja