Mainos

Äidin tempaus osoittaa: Näin erilaisilta suositut nuket näyttävät ilman meikkiä

Kauppojen nukkevalikoimaan tyytymätön äiti päätti muokata suositut lelut uuteen uskoon. 

Yhä useamman tytön joululahjalistalla on tänäkin vuonna Barbie, Bratz tai jokin muu aikuismainen nukke. Äiti Mim Hammondin, 34, mukaan nämä meikatut ja paljastavia vaatteita käyttävät nuket eivät kuitenkaan sovellu pienten lasten leikkikaluiksi.

– Nuorin tyttäreni oli aloittamassa nukkeleikkejä, enkä ollut tyytyväinen tavallisten kauppojen valikoimaan, Sydneyssa asuva kahden lapsen äiti kertoo.

Äiti päätti käyttää osaamistaan hyödyksi ja antaa muotinukeille luonnollisemman ilmeen. Tämä idea poiki naiselle myös työpaikan. 

Nukkejen persoonallisuus esiin 

Vaikka äidillä ei ollutkaan aiempaa kokemusta maalaamisesta, nukkejen kasvojen maalaaminen onnistui loistavasti. Taiteilu onnistui itse asiassa niin hyvin, että nyt äiti on perustanut verkkokaupan luomuksilleen. Lukuisat henkilöt ovat kuvailleet äidin ideaa nerokkaaksi. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Ensin riisun niiden vaatteet, pyyhin kasvot puhtaaksi asetonilla ja sitten pesen niiden vartalot. Ne ansaitsevat täydellisen kylpyhetken, jonka jälkeen harjaan niiden likaiset ja sotkuiset hiuksensa. Tämä puhdistus voi kestää kauankin riippuen hiusten kunnosta, Hammond kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Puhdistusprosessin jälkeen Hammond maalaa kasvot uudelleen akryylimaalilla pieniä siveltimiä apuna käyttäen. Maalatessaan äiti pyrkii tuomaan jokaisen nuken persoonan esiin parhaalla mahdollisella tavalla. Yksikään nukke ei ole samanlainen. Aivan kuten ihmisetkään, yksikään meistä ei ole samannäköinen kuin toinen. 

Nuket ovat täydellisen epätäydellisiä

Maalaamisen lisäksi äiti rakastaa nukkejen kuvaamista, ja hänet voikin nähdä usein puutarhassaan kamera kädessä.

– Minun nukkeni näyttävät keneltä tahansa kadulla kulkevalta lapselta. Ne eivät ole täydellisiä, enkä halua niiden olevankaan. Kaikilla on ainutlaatuiset ominaisuutensa ja puutteensa. Haluan ajatella, että ne ovat täydellisen epätäydellisiä.

Alkuperäiset nuket ovat usein teini-ikäisiä tai aikuisia, mutta Hammondin luomat nuket ovat sen sijaan nuoria lapsia. Korkokenkien ja minihameiden sijaan nuket juoksevat, hyppivät ja kiipeilevät puissa tavallisten lasten tavoin. Äiti kertoo saaneensa ideasta myös huonoa palautetta, mutta hän ottaa sen hyvin.

– En tee tätä yleisölle. Teen tätä, koska nautin luomisesta lapselleni, Hammond kiteyttää. 

Lähde: AllOverPress

***

Tiesitkö, että huulikiilto on mahdollista valmistaa myös itse? Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.