Mainos

Äidin rehellinen Instagram-sivu paljastaa raskauden vaikutukset kehoon: ”Täydellisyys on tylsää”

Raskaus on asia, joka ei muuta kehoa ainoastaan raskausajaksi, vaan voi jättää kehoon merkkejä loppuiäksi. Tämä äiti kannustaa omalla esimerkillään rakastamaan ja arvostamaan kehoaan virheistä huolimatta.

Yhdeksän kuukauden aikana odottavan äidin kehossa tapahtuu paljon muutoksia, ja raskaus näkyy kehossa vielä useita kuukausia synnytyksen jälkeen. Yksi muutosten kanssa kamppaileva nainen on kolmen lapsen äiti Marissa Fearon, jonka Instagram-tili on noussut suureen suosioon rehellisten kuviensa ansiosta.

Kuvissa nainen paljastaa häpeilemättä raskausarpensa ja roikkuvan ihonsa matkalla kohti omaa hyvinvointia. Hän inspiroi kaikkia äitejä löytämään tasapainon vanhemmuuden ja kuntoilun välille. 

"Rohkein asia, jonka äiti voi tehdä"

Toisin kuin kuvien perusteella voisi luulla, Fearon ei ole aina tuntenut itsevarmuutta kehoaan kohtaan.

– Kamppailin pitkään sen tiedon kanssa, että kolme lasta neljässä vuodessa on saanut aikaan sen, ettei se (vatsa) enää koskaan näytä siltä miltä toivon, Fearon kertoo.

Hän kertoo kuitenkin raskausarpien olevan merkki ihanista lapsista, jotka kasvoivat hänen sisällään. Oman kehon rakastaminen ja hyväksyminen on Fearon mukaan rohkeinta, jota äiti voi tehdä. Hän on vihdoin itsekin oppinut hyväksymään kehonsa virheet, sillä ne kuuluvat äitiyteen. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Olen ylpeä tästä mahasta, vaikka se olisikin vähemmän täydellinen. Täydellisyys on muutenkin tylsää.

Askel kohti oman kehonsa hyväksymistä lähti liikkeelle päätöksestä kuntokuurin aloittamiseen. Ennen päätöstä äiti tunsi olonsa tyytymättömäksi, väsyneeksi ja kärsi jatkuvasta päänsärystä. Rehellisen Instagram-tilinsä avulla hän haluaa kannustaa kaikkia samassa tilanteessa olevia äitejä ottamaan aikaa itselleen ja pitämään huolta terveydestään. 

–  Se tulee olemaan rankkaa. Et aina halua tehdä sitä. Mutta hyödyt jotka saat, ovat vastoinkäymisten arvoiset, Fearon kannustaa.

Video: Tämän äidin uskomaton fitness-tarina inspiroi! 

6:30

Lähde: Goodtoknow  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.