Mainos

"Äidille, joka tuntee syyllisyyttä..." – kahden lapsen äiti muistuttaa vanhempia tärkeästä asiasta

Kahden lapsen äiti haluaa vanhempien muistavan oman arvokkuutensa arjen haasteiden keskellä.

Unettomia öitejä, pyykkivuoria ja itkua. Äitejä tukevan Latched and Attached -yrityksen perustaja Bethany Jacobs julkaisi Facebookissa kannustavan tekstin kaikille äideille, jotka saattavat tuntea riittämättömyyttä kaoottisen arjen keskellä. Kauniilla tekstillä on sanoma, jonka liian moni meistä unohtaa.

Äidille, joka tuntee olonsa yksinäiseksi...

Jacobs omistaa tekstinsä äidille, jonka kyyneleet valuvat poskia pitkin samalla, kun hän piilottelee kylpyhuoneessa haluten edes minuutin verran rauhaa. Äidille, joka tuntee itsensä niin väsyneeksi, ettei jaksaisi enää toimia. 

– Äidille, joka tuntee syyllisyyttä ja arvottomuutta huudettuaan lapsilleen jonkin pienen asian vuoksi. Äidille, joka yrittää epätoivoisesti vetää vanhat farkut jalkaansa, jotta tuntisi olonsa jälleen hyväksi katsoessaan peiliin. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jacobs omistaa tekstinsä myös äidille, jolla tuntuu olevan koko ajan liian paljon asioita hoidettavanaan, ja joka taas kerran tilaa pizzaa illalliseksi. Äidille, joka tuntee olonsa yksinäiseksi riippumatta siitä, onko hän yksin kotona vai väkijoukon keskellä.

Muista: Lapsillesi sinä olet täydellinen! 

Kaikille näille äideille Jacobsilla on tärkeä sanoma. Vaikka elämä olisi kuinka rankkaa, haastavaa tai hullua tahansa, kaikkien vanhempien tulisi muistaa eräs tärkeä asia: Sinä riität. Sinä olet tärkeä. Sinä olet arvokas.

– Lopussa se tulee olemaan sen arvoista. Mutta nyt se on rankkaa. Se on rankkaa meille monilla eri tavoin. Me emme aina puhu siitä, mutta se on rankkaa, eikä vain sinulle, Jacobs muistuttaa.

Jacobs muistuttaa, että lasten silmissä sinä olet täydellinen ja vahva. Heille sinä olet enemmän kuin tarpeeksi.

– Heidän pienet sydämensä etsivät omaasi – he eivät halua mitään muuta. He haluavat vain sinut. Koska sinä riität. Äiti, sinä olet enemmän kuin tarpeeksi. Sinä. Olet. Ihmeellinen. 

Video: Lapsetkin tietävät, että äiti on tärkeä. 


Lähde: Facebook

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.