Mainos

Aamuposti ja IL: Avustaja teki rikosilmoituksen kansanedustaja Merestä työpaikkakiusaamisen vuoksi –"juoksutti hakemaan sukkahousujakin"

Kansanedustaja ja perussuomalaisten puheenjohtajaehdokas Leena Meren (ps.) avustaja Petri Lehtinen on tehnyt esimiehestään rikosilmoituksen työpaikkakiusaamisen ja kunnianloukkauksen vuoksi, kertoo Iltalehti.

Lehtisen mukaan systemaattinen kiusaaminen alkoi syksyllä 2015, kun eduskunta palasi kesälomilta. Lehtinen jäi tehtävästä sivuun sairauslomalle viime keväänä.

Juontajana ja risteilyisäntänä tunnettu Lehtinen kertoo Iltalehdelle, että neljän lääkärin lausunnon mukaan syynä sairauslomaan on Meren kohtelu.

– Kaikki sairauteni, verenpainesairauteni, kaikki on todettu aiheutuneen tästä huonosta kohtelusta. En ole katkera: olen pettynyt ja järkyttynyt, Lehtinen sanoo IL:ssä.

Lehtisen mukaan hän ei ehtinyt pitkinä päivinä edes lounaalle, kun kansanedustaja Meri pyysi Lehtistä hakemaan hänelle salaattia ja joskus kaupasta sukkahousujakin.

– Tällaista kaikkea, mikä ei millään tavalla liity valtiopäivätoimiin - ja siis verovaroin korvattaviin työtehtäviin, Lehtinen jatkaa Iltalehdessä.

Kansanedustaja Meri kiistää Iltalehdelle Lehtisen väitteet. Meren mukaan asiaa on käsitelty myös eduskunnassa, ja kirjallisen muistion mukaan tapaus ei edellytä jatkotoimia.

– Ehkä on hyvä muistaa, että joku ihminen voi jostain syystä katsoa asioita tietyllä tavalla. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että näin on tapahtunut, Meri sanoo Iltalehdelle.

Lehtisen mukaan jo viisi kansanedustajaa on luvannut todistaa rikosilmoituksessa tapauksesta.

Lehtisen rikosilmoituksesta uutisoi ensimmäisenä Hyvinkäällä ilmestyvä Aamuposti.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.