Aamiaisruokien parhaat rasvanpolttajat – syö näitä

Aamupala on tutkitusti päivän tärkein ateria. Tee aamiaisestasi vieläkin tärkeämpi, ja anna lähtölaukaus rasvanpoltolle jo aamulla.

Rasva ei ole kokonaisvaltaisesti huono asia, sillä se pitää meidät lämpimänä, suojaa kehoamme ja käytännössä katsoen pitää meidät hengissä. Liika on kuitenkin liikaa, joten katso, mitä syömällä pääset eroon ylimääräisestä rasvasta.

Kalkkuna

Kalkkunan liha sisältää vähemmän rasvaa kuin mikään muu eläinperäinen proteiininlähde. Kalkkuna sisältää myös samoja, lihaksia painonpudotuksen aikana säilyttäviä aineita kuin maito, joten se on todellinen laihduttajan unelmaliha. Terveellisen kalkkunan syöminen pitää myös aineenvaihduntasi vauhdissa.

Maapähkinät

Nämä norsujen suosikkiherkut auttavat taistelussa painonnousua vastaan. Maapähkinöiden syömistä tukee myös tutkimus, jonka osallistujat lisäsivät 500 kalorin verran maapähkinöitä ruokavalioonsa kolmen viikon ajaksi. Lähes kukaan tutkimuksen osallistujista ei lihonut mittavasta kalorien lisäyksestä huolimatta juuri lainkaan!

Vähärasvainen jogurtti

Maustamaton rasvaton tai vähärasvainen jogurtti on yksi parhaista rasvaa polttavan kalsium-mineraalin lähteistä. Tennesseen yliopistossa tehty tutkimus osoittaa, että elimistössä oleva kalsiumin puutos saa kehon vapauttamaan hormonia, joka kiihdyttää rasvan varastoitumista.

Marjat

Tiesitkö, että kuitu on todellinen laihdutuksen ihmelääke? Jos vatsasi on täynnä kuitua, olet kylläinen huomattavasti pidempään ja näin ollen pysyt poissa jääkaapilta. Myös marjat sisältävät kuitua, ja kaikista kuitupitoisin marja on maukas vadelma. Muita kuitupitoisimpia marjoja ovat karhunvatukat sekä mustikat.

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat