8 syytä, miksi tosimies ei petä rakastamaansa naista

Pysy uskollisena tai pysy sinkkuna? Parisuhdeartikkeleistaan tuttu toimittaja kertoo, miksi tosimies ei petä.

Parisuhdeartikkeleistaan tuttu, Elite Daily-sivuston Paul Hudson listaa 8 syytä, miksi tosimies ei petä naista, jota rakastaa.

Allekirjoitatko nämä väitteet?

1. Tosimies on henkisesti vakaa

Usein kuulee naisista, joilla on vaikeuksia hillitä tunteitaan. Miehet voivat kuitenkin olla paljon pahempia. Naiset ymmärtävät jakaa tunteensa ja he osaavat yleensä keskustella tunteistaan. Miehet puolestaan pitävät kaiken sisällään.

Kun he eivät enää kestä, he räjähtävät. Kun jokin menee pieleen parisuhteessa, naiset voivat itkeä, he voivat valittaa, he voivat raivota tai pitää mykkäkoulua, mutta miehet – heikot miehet – esittävät, etteivät tunne mitään, Hudson kirjoittaa.

Kun tällaisen miehen "kuppi menee nurin", he etsivät mitä tahansa keinoa helpottaakseen oloaan. He juovat. He polttavat. He menevät sänkyyn. Valitettavasti he menevät sänkyyn kenen tahansa naisen kanssa, sillä eivät ole puheväleissä omansa kanssa. Tosimiehet käsittelevät tunteensa asiaankuuluvammin keinoin.

2. Tosimiehellä on tarpeeksi tahdonvoimaa pitää housun vetoketju kiinni

Hudson kirjoittaa, että on normaalia, että mies haluaa mennä sänkyyn jokaisen tielle osuvan kauniin naisen kanssa. Jokaisen.

Tosimies ymmärtää kuitenkin sen, että muutaman minuutin himo ei ole riskin arvoista. Jos todella haluat seksiä niin kovasti, mikset mene sänkyyn naisen kanssa, jota rakastat?

Jos seksi kyllästyttää, tee jotain tehdäksesi siitä jännittävämpää. Vaakamamboon tarvitaan kaksi tanssijaa – jos hän ei kanna sänkyyn kermavaahtoa ja käsirautoja, on sinun hommasi tehdä se.

3. Tosimiehet eivät tapaile naisia, joita eivät rakasta tai usko voivansa joskus rakastaa

Luonnollisesti moni tapailee ihmistä, josta ei vielä voi olla varma, rakkaus kun ei aina tapahdu ensisilmäyksellä. Jotkut kuitenkin tapailevat jotakuta, josta eivät erityisemmin välitä, vain siksi, että se on kätevää. Miksi nimittäin lähteä etsimään sänkykumppania, jos sen saa kotiinkuljetuksella?

Tosimies ymmärtää kuitenkin, etteivät naiset ole seksiobjekteja, ja siksi heitä ei tulisi käyttää vain omien tarpeidensa tyydyttämiseen. Kun hän tietää, ettei rakasta naista, hän lopettaa suhteen, eikä johdata naisia harhaan.

4. Tosimiehet kunnioittavat

Tosimies antaa kunnioitusta, kun se on ansaittua. Eritoten, mitä tulee naiseen, jota hän tapailee. Pettäminen on valehtelua, se on luottamuksen rikkomista ja todistaa, kuinka vähän mies arvostaa naistaan rakastajana, ystävänä ja ihmisenä.

Pettäjä kuvittelee olevansa parempi kuin petetty, mutta tämähän ei pidä paikkaansa. Kun petät naisen luottamuksen, et oikeastaan saa häntä koskaan todella takaisin. Hudson kirjoittaa oppineensa tämän itse kantapään kautta.

Seuraa Paul Hudsonia Twitterissä!

5. Tosimiehen ei tarvitse kerätä sulkia hattuunsa tunteakseen olonsa mieheksi

Tosimies tietää olevansa tosimies. Se myös näkyy hänen käytöksessään. Liian moni mies kuvittelee, että on kunnioitettavaa mennä sänkyyn mahdollisimman monen naisen kanssa – kuin se olisi jokin peli, ja naiset keräilyesineitä.

Naiset eivät ole objekteja, ja pelaamasi peli on elämää. Jos jäät kiinni pettämisestä, ja panokset ovat tarpeeksi korkealla, voit todella pilata elämäsi.

6. Tosimies ei koskaan satuttaisi rakastamaansa naista

Tosimies ei koskaan satuttaisi ketään naista, mutta ei ainakaan naista, jota pitää oman itsensä jatkeena. Tosimies rakastaa ja välittää itseään lähinnä olevista.

Jos olet niin onnekas, että olet löytänyt naisen, jota rakastaa, ja joka rakastaa sinua takaisin, tee kaikkesi, että saat hänet aina hymyilemään. Ei ole mitään pahempaa kuin menettää rakastamansa ihminen. Kaikille sattuu virheitä, mutta joskus niitä ei voi antaa anteeksi.

7. Tosimies tietää, mikä elämässä on tärkeää – eikä se ole kuka tahansa nainen

Tosimies elää elämäänsä ja unelmaansa, eikä vaivaudu sotkemaan siihen mitään ylimääräistä. Hän tekee töitä säilyttääksen saavuttamansa asiat, ja ymmärtää, mitä haluaa.

Miehet usein haluavat enemmän kuin, mikä olisi heille hyvästä. Vasta kun mies saa sen, mitä luuli haluavansa, hän ymmärtää virheensä. 

Hudson muistuttaakin, että tosimiehelle riittää yksi nainen, joka rakastaa häntä koko loppuelämän. Muita et tule edes muistamaan.

8. Tosimiehen rohkeus riittää eroon

Jos suunnittelet pettäväsi naistasi jonain päivänä, et selvästikään halua olla hänen kanssaan, Hudson kirjoittaa. Hän kehottaa kasvattamaan kassit ja lopettamaan suhteen. Tosimies repii laastarin irti heti.

Lähde: Elite Daily

Lue myös:

    Uusimmat