8 merkkiä siitä, että hän rakastaa sinua ehdoitta – tapahtui mitä tahansa

Mistä tiedät, että kumppanisi rakastaa sinua sellaisena kuin olet eikä hylkää sinua vaikeina hetkinä? Katso listaus piirteistä, jotka antavat osviittaa kaiken kestävästä rakkaudesta. 

Mistä tunnistat kumppanin, joka seisoo rinnallasi sekä myötä- että vastamäessä, ja rakastaa sinua juuri sellaisena kuin olet? Katso kahdeksan esimerkkiä.

1. Hän on sitoutunut sinuun ja parisuhteeseenne sataprosenttisesti

Kuinka helppoa onkaan olla onnellinen – hyvinä aikoina. Mutta jos – ja kun – elämä heittelee, ja edessä on huolia, murheita, suruja tai haasteita, kumppanisi ei tätä hätkähdä ja hylkää sinua. Te selviätte koettelemuksista yhdessä.

Hän ei pakene paikalta riidan jälkeen tai tuomitse sinua huonoina päivinä, kun kiukuttaa ja suusta pääse sammakoita puolin ja toisin. Kumppanisi ymmärtää, kuinka tärkeä suhteenne on. Sitä ei pidä heittää romukoppaan heti, jos ilmenee ongelmia.

2. Hän ei välttele ongelmia

Hän ei pakene vaikeina aikoina – eikä myöskään peittele tunteitaan. On suuri riski, että pantatut tunteet purkautuvat myöhemmin kertaheitolla, eikä niitä pidättele enää mikään. Se voi olla myös hyvin tuhoisaa.

Jos jokin suhteessanne vaivaa häntä, hän myös kertoo siitä. Hän on myös valmis tekemään töitä sen eteen ja korjaamaan tilanteen, jos jokin mättää. Tuleen ei pidä jäädä makaamaan.

Hän on myös kykeneväinen kertomaan sinulle omista henkilökohtaisista ongelmistaan tai huolistaan. Te olette tiimi, yhdessä selviätte kaikesta. Se vaatii joskus työtä, mutta niin ihmissuhteet vaativatkin.

3. Hän kiinnittää huomiota pieniinkin asioihin

Hän tietää, mitkä – aivan pienetkin – asiat ilahduttavat sinua. Hän on valmis katsomaan kanssasi elokuvia, joista ei itse niinkään piittaa, ja kuuntelemaan musiikkia, joka ei ole lähelläkään hänen sydäntään. Jos sinulle siisteys on tärkeää, hän tietää saavansa hymyn huulillesi, jos hän vie roskat tai tiskaa tiskit. Pienillä teoilla hän osoittaa välittävänsä sinusta. Hän kunnioittaa yhteistä tilaanne ja aikaanne.

4. Hän on viisas

Nyt kyse ei ole älykkyysosamäärästä, vaan siitä, onko hän viisas ja tunneälykäs. Hän osaa asettua muiden ihmisten asemaan, ja pyrkii aina auttamaan parhaansa mukaan. Hän osaa ennen kaikkea nähdä asiat sinun kantiltasi. Hän pyrkii ymmärtämään, miltä sinusta tuntuu – eikä tieten tahtoen pyri loukkaamaan sinua.

5. Hän haluaa sinun tuntevan olosi hyväksi

Hänen silmissään sinä olet kaunis ja hieno, niin sisältä kuin ulkoa. Hän myös kertoo sen sinulle säännöllisesti, sillä miksi pimittää tätä tietoa itsellään? Hän haluaa, että näkisit itsesi sellaisena, kuin hän näkee sinut joka ikinen päivä.

Aina ei edes sanoja tarvita. Sen näkee myös silmistä, siitä miten hän katsoo sinua.

6. Hän kantaa surujasi kanssasi

Jos jokin vaivaa sinua, se vaivaa myös häntä. Häntä ei kuitenkaan vaivaa se, että sinulla on huolia. Häntä vaivaa se, että hän haluaisi auttaa sinua, eikä välttämättä pysty tai osaa ratkaisemaan ongelmia suoralta kädeltä. Hän ei haluaisi nähdä sinua surullisena. Hän on kuitenkin aina valmis kuuntelemaan ja tukemaan sinua, oli tilanne mikä tahansa.

7. Hän ei kanna kaunaa

Kaikki me teemme virheitä, pieniä ja suuria. Hän ei kuitenkaan ole koskaan pahantahtoinen. Hän ei kanna kaunaa sinulle, eikä halua satuttaa sinua tai kostaa. Hän ei muistuttele sinua menneistä.

8. Hän ei halua koskaan satuttaa sinua

Jos hän onnistuu kuitenkin satuttamaan sinua tavalla tai toisella, se vaivaa häntä pitkän aikaa. Hän haluaa myös korjata tilanteen. Jos hän huomaa, että esimerkiksi loukkaannut jostakin vitsistä, häntä jää vaivaamaan se.

Hän ei ikinä haluaisi satuttaa sinua, ja vaikka hän tietää sinusta enemmän kuin kukaan muu, hän ei käytä mitään sinua vastaan.

Mikä on pitkän ja intohimoisen parisuhteen salaisuus?

17:24

Lähde: Lifehack

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja