7-vuotias sai lahjaksi langattomat kuulokkeet ja joutui pian ensiapuun: "Poika todella nielaisi AirPodinsa"

Amerikkalaispoika sai lahjaksi langattomat AirPod-kuulokkeet, joista toinen katosi pian hänen sisäänsä, kun 7-vuotias nielaisi kuulokkeen erehdyksessä.

Joulun hittilahja pääsi yllättämään 7-vuotiaan pojan – ja tämän lääkärin. Amerikkalaispoika oli saanut lahjaksi Applen langattomat AirPod-kuulokkeet, kun hän vahingossa nielaisi toisen niistä, kertoo ABC7.

Oli pitänyt kuuloketta suussaan

Isoäiti kiidätti tyttärenpoikansa ensiapuun. Äiti Kiara Stroud ryntäsi paikalle kesken työpäivän soiton saatuaan.

Lapsi oli pitänyt kuuloketta suussaan ja niellyt sen sitten erehdyksessä. Lapsi pelkäsi joutuvansa ongelmiin nieltyään kalliin lahjansa, mutta äiti lupasi, ettei rangaistuksia ole luvassa.

Röntgenkuva paljasti AirPodin sijaitsevan pojan vatsalaukussa.

– Näimme sen, koska siinä on metallia. Näimme sen röntgenkuvassa ja ajattelin vain, että poika todella nielaisi AirPodinsa, Kiara kuvaa.

Poistuu itsestään "luontaista reittiä"

Lääkäri ei ollut koskaan törmännyt vastaavaan eikä äidin mukaan edes tiennyt, mikä "AirPod" on.

Röntgenkuva. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lääkärit vakuuttivat perheelle, että kuuloke poistuisi 7-vuotiaan kehosta itsestään "luontaista reittiä". Kiaran mukaan lapsella on kuitenkin aiheeseen liittyen muitakin huolia.

– Hän sai myös puhelimen joululahjaksi ja sanoi "en halua olla lähellä puhelintani, en halua, että kuuloke yhdistyy puhelimeeni ja alkaa soittaa musiikkia". Ajattelin vain "luoja, lapsi on sekaisin", äiti nauraa.

Lähteet: ABC7.com, Abcnews.go.com, CNN

Lue myös:

    Uusimmat