Olisitko itse mennyt lankaan? Pablo jekutti AirPodien omistajia aidon oloisilla tarroilla: “Jotkut ovat olleet vihaisia”

Mies halusi jekuttaa pahaa-aavistamattomia kansalaisia.

Applen langattomat AirPod-nappikuulokkeet on hyvinkin helppo hävittää, ne kun saattavat pudota korvista niiden kantajan sitä edes huomaamatta. Tämä tieto saattaa nappikuulokkeiden kantajaa myös hivenen ahdistaa.

Eräs mies päättikin pilailla tällä AirPod-käyttäjien epävarmuustekijällä. Taiteilija Pablo Rochat teetti oikeiden kuulokkeiden kokoisia AirPod-tarroja levittääkseen niitä ympäri San Franciscoa.

Klikkaa kuvat isommiksi. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mies kertoi tempauksesta Twitterissa julkaisten myös kuvia uskomattoman aidon näköisistä tarroista ympäri kaupunkia levitettyinä. Twiitistä on tykätty kymmeniä tuhansia kertoja.

– Näen usein ihmisten pudottavan AirPodinsa, joten ajattelin, että olisi hauskaa saada se näyttämään siltä kuin ihmiset pudottelisivat AirPodejaan ympäri kaupunkia, ja nähdä, yrittäisivätkö ihmiset nostaa niitä ylös, Pablo kertoi Mashable-sivustolle.

Itsekin AirPodien omistajana Pablo koki, että pila olisi hyvinkin samaistuttava monelle.

"Jotkut ovat olleet vihaisia"

Mies on jo todistanut useammankin ihmisen menevän tarralankaan.

– Se on paras osa. Rakastan sitä, kun laitan AirPod-tarroja maahan ja astun taaksepäin nähdäkseni, kuinka ihmiset yrittävät nostaa niitä. Jotkut ihmiset ovat olleet huvittuneita, mutta jotkut ovat olleet vihaisia siitä, että heitä on jekutettu, mies paljastaa.

Katso videolta, kuinka aidon oloisia tarrat todella ovat. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lähde: Mashable

Lue myös:

    Uusimmat