Mainos

7 asiaa, jotka pomosi tietää sinusta – vaikka et itse tietäisi

Esimiehesi tietää sinusta todennäköisesti enemmän kuin arvaatkaan.

Työskentelit sitten millä alalla tai missä tehtävässä tahansa, pomosi huomaa monia asioita, vaikka ei aina olisikaan kärppänä paikalla seuraamassa työskentelyäsi.

Popsugar listasi seitsemän asiaa, jotka pomosi huomaa sinusta aina.

1. Mihin aikaan tulet töihin

Eri työtehtävissä on erilaiset työn alkamisajat: toisilla työvuoro alkaa minuutilleen oikeaan aikaan ja toisilla työaika on hyvinkin joustava. Joka tapauksessa pomo kyllä tietää tai vähintäänkin selvittää, milloin sinä saavut työpaikallesi.

2. Mihin aikaan lähdet kotiin

Esimiehesi on myös tietoinen siitä, mihin aikaan livistät vapaalle tai vastaavasti kuinka myöhään oikein ahkeroit töittesi parissa.

3. Miten pukeudut

Kyllä, pomosi aivan varmasti kiinnittää huomiota myös ulkonäköösi. Vaikka työpaikallasi ei olisi tarkkoja pukeutumissääntöjä, siisti pukeutuminen antaa aina paremman vaikutelman kuin vaikkapa ryppyinen paita tai risaiset housunlahkeet.

4. Kuinka paljon näpräät puhelintasi

Pomosi kyllä huomaa, mikäli vietät liikaa aikaa tuijottamalla älypuhelimesi näyttöä. Kuinka usein itse tarkistat Facebook-ilmoituksiasi tai lähetät WhatsApp-viestejä?

5. Kielenkäyttösi

Kirosanat antavat ikävän kuvan työkavereillesi: töissä olisi hyvä käyttää astetta asiallisempaa kieltä eli minimoida kiroilun.

6. Kuinka hyvin tulet toimeen työkavereidesi kanssa

Esimies tarkkailee myös alaistensa välisiä suhteita: tuletko sinä toimeen kaikkien kanssa vai vetäydytkö mieluummin omiin oloihisi? Pomosi haluaa nähdä, että sovit tiimiin – näytä siis se.

7. Millaista ajankäyttösi on

Kuinka tehokas sinä olet ajankäyttösi kanssa? Onnistutko pysymään aikataulussa ja noudattamaan asetettuja tavoitteita vai myöhästeletkö usein? Esimiehellesi tällaiset asiat ovat tärkeitä ja usko tai älä: pomosi kyllä tietää, millainen ajankäyttäjä sinä olet.


Lähde: Popsugar

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.